Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για περνα bitch κι απο http://www.pde.gr/index.php?topic=290.1960 να γελασεις λιγο...
Παράθεση από: tinkerbel! στις Ιούνιος 24, 2012, 11:56:02 μμchronos Αυτό που προτείνεις παραπάνω (πάγιο ποσό το μήνα και αποφεύγουν να ακυρώσουν) στην πράξη σε 'σένα δουλεύει? Το έχω ξανακούσει, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να αποφεύγουν τις ακυρώσεις για αυτό το λόγο.Δηλαδή αν γίνει ακύρωση πληρώνεσαι την ώρα?Δουλεύει πολύ αυτό το σύστημα όχι όμως σε όλους τους μαθητές, εξαρτάται από το τι θέλουν οι γονείς. Αν γίνει ακύρωση το αναπληρώνω, όμως πιστεψέ με πρεπει να συντρέχει σοβαρος λόγος για να μου το ακυρώσουν. Απλά χάνω κι εγώ, γιατί αν αποφασίσω ότι σε ένα διαγωνισμα χρειάζεται επιπλέον στήριξη πάω χωρίς να πληρώνομαι. Έχω βρει την υγειά μου έτσι, γιατί είχα τρελαθεί με τις ακυρώσεις, μία έκαναν κατάληηψη, μία εκδρομή, μία δεν τους προχώρησε ο καθηγητής, ποτέ δεν έβγαζα τα λεφτα που υπολόγιζα, ενώ έτσι κάθε πρώτη του μηνός ξέρω θα πάρω τόσα ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει.
chronos Αυτό που προτείνεις παραπάνω (πάγιο ποσό το μήνα και αποφεύγουν να ακυρώσουν) στην πράξη σε 'σένα δουλεύει? Το έχω ξανακούσει, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να αποφεύγουν τις ακυρώσεις για αυτό το λόγο.Δηλαδή αν γίνει ακύρωση πληρώνεσαι την ώρα?
Όχι απαραίτητα Αν μου ζητήσουν ντε και καλά απόδειξη, τότε χρεώνω γύρω στα 30-40 ευρώ την ώρα, ανεξαρτήτως τάξης. Το ΦΠΑ σου δεν κάνει διαχωρισμό σε ποια τάξη φοιτά ο μαθητής. Αποδείξεις κόβω επιλεκτικά σε όσους μου το ζητούν και τσιμπάω αρκετά την τιμή, προσπαθώνας να ρεφάρω από τους μαθητές στους οποίους δεν κόβω.
Παράθεση από: sma20 στις Ιούνιος 25, 2012, 11:42:12 πμΚαλημέρα κάποιος που δουλεύει κανονικά με αποδείξεις κάτω από πόσο δεν πρέπει να πέσει (γυμνάσιο & λύκειο σε επαρχία);σε λαθος φορουμ μπηκες φιλεναδα...
Καλημέρα κάποιος που δουλεύει κανονικά με αποδείξεις κάτω από πόσο δεν πρέπει να πέσει (γυμνάσιο & λύκειο σε επαρχία);
και φυσικα ενα show off το θελουν για τον κανακαρη ή τη γαλιάντρα τους....