Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς Konstantinos30!Χθες είχαμε την ίδια συζήτηση με συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων στην επαρχιακή πόλη όπου διαμένουμε!!!!Γονείς που λόγω της κατάστασης επιδιώκουν μεν την πολυτέλεια του ιδιαίτερου αλλά απαιτούν τιμές πιο χαμηλές και από φροντιστήριο!!!Βέβαια, εδώ η κατάσταση έχει ξεφύγει φέτος!Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή....αλλά μόλις ακούν πάνω από 12 το κλείνουν.Έπιασα συζήτηση με μια μαμά που με βρήκε από αγγελία για τις 2 κόρες της από τις οποίες η μία είναι Γ' Λυκείου.Όταν φτάσαμε στο οικονομικό τη δυσαρέστησα, γιατί τόλμησα να της πω 15 (μένει 20 λεπτά εκτός πόλης) και με την προϋπόθεση ότι θα κάνω μάθημα με τη μία και αμέσως μετά με την άλλη για να γλιτώνω δρομολόγια....Ήδη απασχολεί μία φιλόλογο που απλά δεν κάνει όλα τα μαθήματα και έψαχνε για τα υπόλοιπα της κατεύθυνσης....Η συνάδελφος της παίρνει για προετοιμασία Γ' Λυκείου 10 την ώρα!!!!Πού πάω εγώ λοιπόν ξυπόλητη στ' αγκάθια;;;;;
Να μην πεφτεις κατω απο 15 ευρω οταν κανεις ιδιαιτερο σε ποια ταξη και ποσες ωρες;Αν μιλας για κατευθυνση γ' λυκειου συμφωνω αν και δεν ειμαι φιλολογος
Έχω έναν μονάδικό μαθητή Γυμνασίου εδώ και 3 χρόνια που του παίρνω 10 ευρώ. Είναι εξαίρεση αλλα δε με νοιάζει. Οι γονείς του δεν έχουν χρήματα ούτε για να του πάρουν ρούχα. Χαλάλι του, διαβάζει τόσο πολύ που αξιζει και το κάθε λεπτό που κάθομαι εκεί. Δε συμφωνώ με αυτό που γράφεις για τα 15 ευρώ. Πάνω από όλα είμαι παιδαγωγός και άνθρωπος.
παιδια σας ερχονται φετος πρωτακια? Junior A , B ? διοτι περυσι και φετος καθολου πρωτακια δεν εχω διοτι ολοι οι γονεις ακομα και λιγα αγγλικα να ξερουν , πιστευουν οτι μπορουν να βοηθησουν τα παιδια τους στην αρχη τουλαχιστον.