Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
monogramma δεν τους κατηγορούμε! Απλά αναρωτιόμαστε αν τους μένει κάτι όταν πάνε για μία ώρα και παίρνουν 5
Όμως, σήμερα πέτυχα 2-3 αγγελίες από native speakers που λένε ότι παραδίδουν μαθήματα με 7-8 ευρώ την ώρα, και μάλιστα πως η τιμή είναι συζητήσιμη! Πίστευα πως οι native speakers θα είχαν υψηλές τιμές, αφού κιόλας είναι τόσο περιζήτητοι και βρίσκουν εύκολα εργασία σε φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς και ιδιαίτερα.Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα πολύ να δουλέψω σε κάποιο, αγγλόφωνο ή μη, παιδικό σταθμό, αλλά βλέπω πως όλοι ζητάνε αποκλειστικά native speakers, και δεν το προσπάθησα.
Καλησπερα!Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα για την ερωτηση μου, ας με διορθωσουν οι συντονιστες, αλλα δεν βρηκα καποιο πιο σχετικο...Φοιτητης του ΕΑΠ μου ζητησε να αναλαβω εγω τις εργασιες του, ομως δεν ξερω πως να πληρωθω, αναλογα με τη λεξη ή με τη σελιδα; Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας και θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια!Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων
ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Τι το θέλει το πτυχίο εαν του κάνεις εσύ τις εργασίες???Απλά τον ενδιαφέρει το χαρτί χωρίς να δουλέψει ο ίδιος??? Έλεος πια που φτάσαμε!!!