Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ενα ιδιαίτερο που είχα πέρυσι σε 2 διδυμάκια γυμνασίου, μου είχαν αναφέρει τυχαία στο μάθημα " μέχρι πέρυσι μας έκανε μάθημα η κυρία που μας καθάριζε το σπίτι,αλλά δεν τα ήξερε πολύ καλά"!μερικοί γονείς, το κάνουν απλά για να λένε πως κάνουν μάθημα στα παιδιά τους στο σπίτι,χωρίς να δινουν βάση στο ποιος τους κάνει!!!!!!
Φετινό γεγονός: μητέρα μου ζήτησε να αναλάβω σε ΟΛΑ τα μαθήματα το γιο της που πάει Λύκειο για λιγότερο από 8 ευρώ την ώρα
Παρατηρώ ότι σοκάρεστε με το πόσα λίγα χρήματα είναι διατεθιμένοι να δώσουν οι γονείς. Το γεγονός όμως δεν έχει να κάνει με τους γονείς, αλλά με τους νόμους της αγοράς. Αυτοί είναι οι "ίδιοι" γονείς που στις αρχές του 2000 έδιναν σε γνωστό μου φιλόλογο 60 ευρώ/ώρα για έκθεση πανελληνίων
Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνετε στην περίπτωση που έχετε καθυστέρηση στην πληρωμή σας από τους γονείς. Προσωπικά μέχρι πρότινος δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχω πληρωθεί από ένα ιδιαίτερο, στο οποίο πληρωνόμουν στο τέλος έκαστης εβδομάδος, και επίσης δε μου ξεκαθαρίζει και η μητέρα πότε περίπου θα με πληρώσει. Πώς μπορώ να το χειριστώ; Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ιδιαίτερο είναι μακριά και χαλάω πολλά σε βενζίνη.
Ωστόσο, εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχω πληρωθεί από ένα ιδιαίτερο, στο οποίο πληρωνόμουν στο τέλος έκαστης εβδομάδος