Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Πρόκειται ν'αναλάβω μαθητή Ε Δημοτικού με διαγνωσμένη ΔΕΠ-Υ από δημόσιο φορέα. Το μάθημα θα γίνεται 1-2 φορές την εβδομάδα στο σπίτι του (σχετικά κοντά στο δικό μου, εξαρτάται απο την κίνηση) και θα διαρκεί 50-60 λεπτά (η αξιολόγηση θα δείξει, αν κρίνω απο την εμπειρία μου το ωριαίο είναι κουραστικό για τη συγκεκριμένη διαταραχή). Δουλεύω χρόνια στην ειδική αγωγή (ιδιωτικά σε κέντρα ε.α. και 2 χρόνια στο δημόσιο ως αμω), είμαι εξειδικευμένη, διαθέτω ικανοποιητικό υλικό αλλά δε γνωρίζω τι τιμές "παίζουν" στα ιδιαίτερα. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη απο συναδέλφους που εργάζονται στην ειδική αγωγή.
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:46:55 pmΤι να πω...η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα...Ωστόσο μου είπε πως θα ξεκινήσει με την άλλη κοπέλα...αλλά με ρώτησε, σε περίπτωση που δεν πάει καλά με την άλλη συνάδελφο να επικοινωνήσει ξανά μαζί μου... :/Ελένη βρωμάει λίγο η δουλειά με τους συγκεκριμένους. Εγώ αν μου έλεγαν τέτοια κουβέντα δε θα πήγαινα ακόμη και αν με έπαιρναν μετα τηλέφωνο. Τέτοιοι άνθρωποι μου δείχνουν πως δε σέβονται τη δουλειά του άλλου (όχι γιατί ψάχνουν το πιο φθηνό, αλλά ο τρόπος που το κάνουν) και άρα δε σέβονται και τα ίδια τους τα παιδιά. Πέρυσι μου είχε τύχει παρόμοιο σκηνικό 2 φορές. Στο ένα επρόκειτο για ιδιαίτερο και της είπα 15 ευρώ. Μου λέει: "Ξέρεις πόσα δίνω στο μαθηματικό; 8 ευρώ και μένει και μακριά..λοιπόν, σου δίνω 10 ευρώ και κλείσαμε." Λες και αγόραζε πατάτες στη λαϊκή!!! Της λέω: "Όχι κυρία μου, αυτή είναι η τιμή. Αν σας φαίνεται ακριβό μπορείτε να αναζητήσετε κάποια φοιτήτρια". Και μου έκλεισε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ την πόρτα κατάμουτρα! που χ..κα κιόλας (με το συμπάθιο)..η γυναίκα ήταν τραγική και προέβλεπα δυσκολες κατστάσεις μαζί της. Είναι ξέρεις ο τρόπος που σου μιλάει ο καθένας. Αν μου έλεγε, ξέρεις κοπέλα μου είμαι χωρισμένη, έχω οικονομικό θέμα κτλ θα το έβλεπα αλλιώς, μπορεί να έριχνα την τιμή λίγο. Αλλά ο τρόπος και η συμπεριφορά της δε μου άρεσαν καθόλου.Αντίστοιχο σκηνικό πέρυσι για μελέτη Α Γυμνασίου. Ήθελαν να μου δίνουν σε παιδί με ΜΔ, 2-3 ώρες μελέτη 5 ευρώ την ώρα. Εκτός του ότι ήταν τραγική η τιμή, ήταν τραγικό το γεγονός ότι και οι δύο γονεις ήταν άνεργοι με απλετο χρόνο διαθέσιμο και δεν ήθελα να στρωθούν κάτω να βοηθήσουν το κακομαθημένο παιδί τους. Στο τέλος μου είπαν και το εξής κουλο: "Εσύ πήγες διακοπες φέτος; Εμείς πήγαμε στη Σίφνο..τί να σου πω..βέβαια μας έφυγαν περίπου 2.000ευρώ αλλά περάσαμε τέλεια..κάναμε ότι γουστάραμε.."
Τι να πω...η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα...Ωστόσο μου είπε πως θα ξεκινήσει με την άλλη κοπέλα...αλλά με ρώτησε, σε περίπτωση που δεν πάει καλά με την άλλη συνάδελφο να επικοινωνήσει ξανά μαζί μου... :/
Πραγματικα και εμενα μου κανει φοβερη εντυπωση το παζαρι...θυμαμαι τον πατερουλη μου που σκεφτοταν πως να τα φερει βολτα γιατι ουτε που του περνουσε απο το μυαλο να κανει παζαρι σε καθηγητη...απο την αλλη δεν εχω ακουσει καμια μαμα να κανει παζαρι στο κομμωτηριο η στη μανικουριστρια...o tempora o mores
Εντάξει ελεύθερο επάγγελμα κάνουμε και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Μπορεί να πάρει και 1
Παιδια εσεις που συμφωνειτε εδω σε ολα, προφανως δε σας ενδιαφερει το γεγονος οτι συναδελφοι διαμαρτυρονται που απο την Α Λυκειου τα παιδια θα πεσουν στην αγκαλια της Παραπαιδειας. Να υποθεσω οτι ευχεσετε οσο περισσοτερο παραπαιδεια με πιο πολλους γονεις χαιβανια, τοσο καλυτερο για εασς. Μεχρι να προκυψει καμμια θεση να διοριστειτε ετσι?ΠΕριμενω να δω ποτε θα ¨ξυπνησουμε ¨ και οι γονεις αλλα και οι εκπαιδευτικοι!