0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνεις λάθος. Η πρώτη ανάθεση υπερισχύει.
Οι αναπληρωτές συνάδερφε καλύπτουν τα κενά των μόνιμων. Δεν έχουν δικαίωμα να ζητήσουν να πάρουν ώρες από αυτούς επειδή είναι πρώτη ανάθεση. Μόνο στην περίπτωση που γίνει ανακατανομή των ωρών με συγκατάθεση των μονίμων.
Αρχές Σεπτέμβρη γίνεται η κατανομή. Μετρά η πρώτη ανάθεση. Δεν έχει σημασία αν είσαι μόνιμος ή αναπληρωτής.
Δεν υπάρχει νομοθεσία που να λέει για τον αναπληρωτή ότι θα πάρει τις ώρες της πρώτης ανάθεσης. Ο αναπληρωτής θα πάρει τις κενές ώρες των μαθημάτων που έχουν περισσέψει από την κατανομή των ωρών στους μόνιμους. Αυτό που λες ισχύει μόνο για τους νεοδιόριστους και όχι για τους αναπληρωτές. Η κατανομή των ωρών γίνεται πριν έρθουν οι αναπληρωτές στο Σχολείο.
Αρχές Σεπτέμβρη γίνεται η κατανομή. Η πρώτη φάση αναπληρωτών είναι εκεί. Η πρώτη ανάθεση μετρά.
Ισχύει αυτό που λένε και οι άλλοιΟι μόνιμοι συμπληρώνουν το ωράριο τους με μαθήματα 1ης και 2ης ανάθεσης. Οι ώρες που απομώνουν δίννται σε , συμπλήρωση ωραρίου, διαθεσίτες , αποσπασμένους, αναπληρωτές. Όλοι αυτοί παίρνουν τις ώρες που έχουν απομείνει . Οι μόνιμοι (με οργανική το σχλείο) δεν επηρεάζονται.