0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον κλάδο μας ( ΠΕ04) η κρίση και άρση της υπεραριθμίας γίνεται ενιαία. Κάποια ΠΥΣΔΕ εφαρμόζουν ήδη αυτό που αναφέρω στο μήνυμά μου. ΔΗλ. κενά κάποιας ειδικότητας ΠΕ04 που δεν καλύφθηκαν τα δίνουν σε άλλη ειδικότητα ΠΕ04 βάσει της εγκυκλίου που προανέφερα.
Στον κλάδο μας ( ΠΕ04) η κρίση και άρση της υπεραριθμίας γίνεται ενιαία.
Παράθεση από: astro στις Ιουλίου 09, 2013, 12:19:10 amΣτον κλάδο μας ( ΠΕ04) η κρίση και άρση της υπεραριθμίας γίνεται ενιαία.Λαθος. Αυτο δε γινεται νόμιμα φετος, διοτι το εγγραφο που παρεθεσες εχει ισχυ μονο ενος χρονου.
Σε ένα γυμνάσιο με 1 τμήμα ανά τάξη δεν υπάρχει ΠΕ04. Δίνεται οργανικό κενό και σε ποιά ειδικότητα;
ok. Δίνουν όμως τη θέση σε χημικό που έχει τις λιγότερες ώρες. Το διπλανό σχολείο με το οποίο θα συγχωνευθεί πιθανόν σε ένα χρόνο δεν έχει επίσης ΠΕ04. Μετά τη συγχώνευση το δικό τους παιδί θα έχει μία καλή οργανική. Δεν έπρεπε η οργανική να δοθεί σε βιολόγο ή φυσικό ή σε κανένα;
Το υπουργείο θα σπεύσει να τις καλύψει αλλάζοντας τις αναθέσεις, μόλις το πρόβλημα αναδειχθεί, έτσι και αλλιώς.
Παράθεση από: gvasilis στις Ιουλίου 20, 2013, 01:11:25 pmΤο υπουργείο θα σπεύσει να τις καλύψει αλλάζοντας τις αναθέσεις, μόλις το πρόβλημα αναδειχθεί, έτσι και αλλιώς.τι εννοείς;
απλώς θα βγάλει ένα φιρμάνι που θα λέει ότι δεν υπάρχει πλαφόν στις β αναθέσεις, όταν ξέρω γω υπάρχει εκπαιδευτική ανάγκη κλπ.
Παράθεση από: gvasilis στις Ιουλίου 20, 2013, 01:38:15 pmαπλώς θα βγάλει ένα φιρμάνι που θα λέει ότι δεν υπάρχει πλαφόν στις β αναθέσεις, όταν ξέρω γω υπάρχει εκπαιδευτική ανάγκη κλπ.Αυτό ουσιαστικά υπάρχει ήδη.Y.Α 23464/Γ2/ΦΕΚ 654 τ.