0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ματίνα δεν θέλεις να εισαι εκπαιδευτικός; Καλώς! Μάλλον πολύ καλώς!! Δεν βρίσκω τον λόγο να διεκδικείς να έχεις άποψη σε κάτι που δεν αγαπάς και από ότι φαίνεται ούτε κατέχεις. Όπως και να έχει, σταμάτα να προσβάλεις και να προκαλείς.
Παράθεση από: aghathi στις Αυγούστου 13, 2013, 03:55:42 pmΜατίνα δεν θέλεις να εισαι εκπαιδευτικός; Καλώς! Μάλλον πολύ καλώς!! Δεν βρίσκω τον λόγο να διεκδικείς να έχεις άποψη σε κάτι που δεν αγαπάς και από ότι φαίνεται ούτε κατέχεις. Όπως και να έχει, σταμάτα να προσβάλεις και να προκαλείς.Ποιον προσέβαλα; Τη στιγμή που ο αναποτελεσματικός φολογικός έλεγχος αφήνει τους τεχνίτες να πλουτίζουν και όσους τρώνε τα χρόνια τους στα φροντιστήρια να ζουν με 700 ευρώ; Και ποιος μ@@@@@ θα αξεκολουθούσε να αγαπάει κάτι που στην καλύτερη προσφέρει ένα μισθό ίσα-ίσα για να επιβιώνει; Και πόσοι του χώρου αγαπάνε αυτό που κάνουν, ειδικά τη στιγμή που βρίσκουν άτομα για ιδιαίτερα στην καμπούρα των συναδέλφων τους; Αν θες, αρνήσου ότι όσοι δουλεύουν σε φροντιστήρια δεν ξεκολλάνε τις αγγελίες που βάζουν όσοι κάνουν ιδιαίτερα. Αυτό το έχω εξακριβώσει από άτομα που ξεκίνησαν σε τέτοια "φροντιστήρια" και έβλεπαν τις τακτικές τους. Το βίωσα κι εγώ τόσο καιρό. Δηλαδοί οι συγγενείς μου, που ασχολούνται με πράγματα που τους φέρνουν ΤΑ λεφτά - με όποιον τρόπο - χωρίς να αγαπούν αυτό που κάνουν, αλλά καθαρά με γνώμονα τα φράγκα, θα έπρεπε να τα παρατήσουν και να βρουν κάτι που θα τους ευχαριστεί; Όχι αγαπούλες μου, τα φράγκα έχουν σημασία.