*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14  (Αναγνώστηκε 749810 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 13, 2013, 01:40:43 pm »
Τι να πεις; Και μόνο το γεγονός ότι με το ισχύον σύστημα δηλώσεων ο κάθε υποψήφιος χρειάζεται 20-30' εξυπηρέτησης, καταλαβαίνεις ότι ούτε 15 εργάσιμες δεν αρκούν. Έτσι κι αλλιώς, δεν πιστεύω να πάρουν κανέναν από το
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 13, 2013, 01:45:19 pm από Matina7 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:28:48 »

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:39:26 pm »
Matina7 αυτοί είναι οι λόγοι που σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανια π.χ. υπάρχει έλλειψη εκπαιδευτικών. Φίλοι που κατοικού εκεί μου είπαν πρόσφατα πως διαλέγεις σχολείο και πόλη!τόση είναι η έλλειψη..

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 13, 2013, 03:55:42 pm »
Ματίνα δεν θέλεις να εισαι εκπαιδευτικός; Καλώς! Μάλλον πολύ καλώς!!  Δεν βρίσκω τον λόγο να διεκδικείς να έχεις άποψη σε κάτι που δεν αγαπάς και από ότι φαίνεται ούτε κατέχεις. Όπως και να έχει, σταμάτα να προσβάλεις και να προκαλείς.

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:24:18 pm »
Αλλιώς...μετανάστευση! ;D ;D ;D :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:28:48 »

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 14, 2013, 12:48:12 am »
http://xenesglosses.eu/2013/08/2013-104/

μετα απο τετοια ανακοινωση οτι πλεοναζουν 2000 ξενογλωσσοι μαλλον για τα ματια του κοσμου κανουμε τις αιτησεις!!!τι να πω??πως προεκυψαν ολα αυτα τα κενα δεν μπορω να καταλαβω,,,

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 14, 2013, 12:54:37 am »
Δεν στέκουν τα νούμερα. Που κρύβονται τόσοι πλεονάζοντες τόσα χρόνια δηλαδή; Και οι αριθμοί υποχρεωτικής μετάταξης είναι μικρότεροι από τα κενά που υπήρχαν άλλες χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 14, 2013, 05:22:32 pm »
Ματίνα δεν θέλεις να εισαι εκπαιδευτικός; Καλώς! Μάλλον πολύ καλώς!!  Δεν βρίσκω τον λόγο να διεκδικείς να έχεις άποψη σε κάτι που δεν αγαπάς και από ότι φαίνεται ούτε κατέχεις. Όπως και να έχει, σταμάτα να προσβάλεις και να προκαλείς.

Ποιον προσέβαλα; Τη στιγμή που ο αναποτελεσματικός φολογικός έλεγχος αφήνει τους τεχνίτες να πλουτίζουν και όσους τρώνε τα χρόνια τους στα φροντιστήρια να ζουν με 700 ευρώ; Και ποιος μ@@@@@ θα αξεκολουθούσε να αγαπάει κάτι που στην καλύτερη προσφέρει ένα μισθό ίσα-ίσα για να επιβιώνει; Και πόσοι του χώρου αγαπάνε αυτό που κάνουν, ειδικά τη στιγμή που βρίσκουν άτομα για ιδιαίτερα στην καμπούρα των συναδέλφων τους; Αν θες, αρνήσου ότι όσοι δουλεύουν σε φροντιστήρια δεν ξεκολλάνε τις αγγελίες που βάζουν όσοι κάνουν ιδιαίτερα. Αυτό το έχω εξακριβώσει από άτομα που ξεκίνησαν σε τέτοια "φροντιστήρια" και έβλεπαν τις τακτικές τους. Το βίωσα κι εγώ τόσο καιρό. Δηλαδοί οι συγγενείς μου, που ασχολούνται με πράγματα που τους φέρνουν ΤΑ λεφτά - με όποιον τρόπο - χωρίς να αγαπούν αυτό που κάνουν, αλλά καθαρά με γνώμονα τα φράγκα, θα έπρεπε να τα παρατήσουν και να βρουν κάτι που θα τους ευχαριστεί; Όχι αγαπούλες μου, τα φράγκα έχουν σημασία.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2013, 05:46:47 pm από Matina7 »

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 14, 2013, 06:00:47 pm »

Ποιον προσέβαλα; Τη στιγμή που ο αναποτελεσματικός φολογικός έλεγχος αφήνει τους τεχνίτες να πλουτίζουν και όσους τρώνε τα χρόνια τους στα φροντιστήρια να ζουν με 700 ευρώ; Και ποιος μ@@@@@ θα αξεκολουθούσε να αγαπάει κάτι που στην καλύτερη προσφέρει ένα μισθό ίσα-ίσα για να επιβιώνει; Και πόσοι του χώρου αγαπάνε αυτό που κάνουν, ειδικά τη στιγμή που βρίσκουν άτομα για ιδιαίτερα στην καμπούρα των συναδέλφων τους; Αν θες, αρνήσου ότι όσοι δουλεύουν σε φροντιστήρια δεν ξεκολλάνε τις αγγελίες που βάζουν όσοι κάνουν ιδιαίτερα. Αυτό το έχω εξακριβώσει από άτομα που ξεκίνησαν σε τέτοια "φροντιστήρια" και έβλεπαν τις τακτικές τους. Το βίωσα κι εγώ τόσο καιρό. Δηλαδοί οι συγγενείς μου, που ασχολούνται με πράγματα που τους φέρνουν ΤΑ λεφτά - με όποιον τρόπο - χωρίς να αγαπούν αυτό που κάνουν, αλλά καθαρά με γνώμονα τα φράγκα, θα έπρεπε να τα παρατήσουν και να βρουν κάτι που θα τους ευχαριστεί; Όχι αγαπούλες μου, τα φράγκα έχουν σημασία.

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 14, 2013, 08:15:12 pm »
Συνάδελφοι, ας επανέλθουμε στο θέμα..Σήμερα κατέθεσα κι εγώ την αίτησή μου σε επαρχιακή

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:00:14 pm »
Πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα είναι αλλιώς τα πράγματα. ??? Όσο για την απογοήτευση... εγώ και πέρσι μόνο τον νομό μου δήλωσα. Δεν έχω την δυνατότητα πια να ρισκάρω. Και ας ξέρω ότι δεν έχω πιθανότητες.

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 16, 2013, 07:28:44 pm »
Γνωρίζει κανείς ποιος θα είναι ο μισθός του αναπληρωτή;

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 18, 2013, 09:46:59 pm »
Παίζει κάτι με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ; Τη μέρα που πήγα να κάνω αίτηση, με ρώτησαν διάφοροι από τη Φιλ/γία αν θα δώσω. Προφανώς θα ετοιμαστεί για τον κλάδο τους, αλλά γιατί ρώτησαν και για του ΠΕ06; Το αστείο είναι ότι με ρώτησε και ο υπάλληλος που έκανε την αίτησή μου. Οι αιτήσεις για Δ.ΙΕΚ πότε είναι; Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πρόσληψη, αν δε βολεύει το ωράριο; Τώρα θα μού πείτε, μόρια δεν έχεις, κονέ δεν έχεις, δημόσιο ΙΕΚ ονειρεύεσαι.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 18, 2013, 09:52:56 pm »
Μα δεν εχει απορροφησει ακομα ολους τους διοριστεους του τελευταιου ΑΣΕΠ, πως θα προκηρυξει νεο για τον κλαδο μας;
οι αιτησεις για τα δημοσια ΙΕΚ ειναι καπου μεσα- τελη Σεπτεμβρη συνηθως.
Στα ΙΕΚ εννοεις αν εχεις δικαιωμα να αρνηθεις; ναι μπορεις, δεν υπαρχουν κυρωσεις οπως στους αναπληρωτες. Για τα ΙΕΚ δεν χρειαζονται μορια σαν των αναπληρωτων. Εκει η μοριοδοτηση ειναι αλλη (πτυχιο, ανεργια, προυπηρεσια και σε ιδιωτικο τομεα, μεταπτυχιακα κτλπ. ) Οταν βγει η προκηρυξη θα τα δεις αναλυτικα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 19, 2013, 01:36:29 pm »
ρε Ματινακι εξηγησε μου κατι...τι δουλεια εχεις εσυ εδω μεσα? αφου δε σ'αρεσει το επαγγελμα, αντε κοπελα μου στο DEI να σπουδασεις τη νομικουλα σου και να γινεις πλουσια, γιατι οπως καταλαβα ολος ο νομικος κοσμος εσενα περιμενει να σου χαρισει τα ωραια του λεφτακια. κι ασε μας εμας στην κοσμαρα μας να κανουμε και τον Καραγκιοζη και το Χατζηαβατη η το Νιονιο για τον υπουργο. πηγαινε να κανεις το γιατρο, το δικηγορο η και τον κλητηρα αν θελεις, αλλα μακρια απο την εκπαιδευση, γιατι κατι ατομα με την ιδια αντιληψη με σενα, ο,τι φαμε, ο,τι πιουμε κι ο,τι αρπαξει ο κ@λ@ς μας δλδ, τα εχουν ισοπεδωσει ολα σ'αυτη τη χωρα. και ειλικρινα οταν η εκπαιδευση χανει ατομα σαν και σενα, ουσιαστικα κερδιζει.
τοσα μηνυματα κι ολα μεσα στην κλαψα και τη γκρινια, λες και σε τραβανε απο τα μαλλια να κανεις αιτηση για να δουλεψεις. δε θελεις, δεν κανεις...πολυ απλα τα πραγματα. σταματα ομως να μας πρηζεις για τα δεινα του επαγγελματος, τα οποια τα ξερουμε πολυ καλυτερα απο σενα, οπως επισης ξερουμε και τα καλα του, πραγμα για το οποιο δεν εχεις καμια απολυτως ιδεα οπως φαινεται απο τα μηνυματα σου, με τα οποια οχι μονο μας προσβαλεις μ'αυτα που γραφεις αλλα επισης, για να το πω και κοσμια, τα καρπουζια προτιμαμε να τα βλεπουμε στα μαναβικα κι οχι πανω μας.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182613