0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Beth στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 04:52:47 pmtzhna και kamia elpida αν περνάτε τόσο δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε θέσεις...εσείς αναπληρώτριες στο μέρος σας κι εγω μόνιμη κάπου μακριά!!! Αν μπορουσες να το πραγματοποιησεις, θα το προτιμουσα αλήθεια.Μου εβαλες ιδεες, το φαντασιώνομαι κιόλας!
tzhna και kamia elpida αν περνάτε τόσο δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε θέσεις...εσείς αναπληρώτριες στο μέρος σας κι εγω μόνιμη κάπου μακριά!!!
Χάλια φέτος τα πράγματα...από το κακό στο χειρότερο μας πάνε...ό,τι και να πεις,ό,τι και να σχολιάσεις από όσα έχουν συμβεί στον κλάδο μας και κατ'επέκταση στη εκπαίδευση είναι λίγο...Εγώ παιδιά εγκαταλείπω το δημόσιο σχολείο ...βαρέθηκα..κουράστηκα την κοροιδία...επιστρέφω στα φροντιστήρια όσο κι αν δεν το θέλω..τουλάχιστον θα με κοριδεύουν αλλά θα είμαι σπίτι μου...κοντά στον άνθρωπό μου(που έχει αντέξει αυτό τον γολογοθά), τους φίλους μου, τους γονείς μου...ελπίζω να γυρίσω κάποια στιγμη στα δημόσια σχολεία αλλά μόνο αν με διορίσουν(είμαι και διοριστέα του ασεπ τρομαρα μου)...Συγγνώμη που σας πρήζω αλλά είπα να πω κι εγώ τον πόνο μου σε κάποιους που τουλάχιστον θα με καταλάβουν...Καλή επιτυχία σε όσους από σας περιμένουν..Εύχομαι το καλύτερο!
Έγιναν περιπου 500 μετατάξεις, οι περισσότεροι τοποθετούνται σε ΕΑΕΠ. Ακούγεται έντονα οτι έρχεται νέος γύρος μετατάξεων, γι' αυτό και δεν θέλει να κάνει αποσπάσεις ειδικοτήτων.