0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στον απολυτο νησιωτικο και δυσκολο νομο που δουλευα εγω τοσα χρονια, περυσι πηραν 7 εσπα αγγλικων και 3-4 κανονικου μετα απο καιρο... φετος μεταταχθηκαν στο νομο 11 πε06. σε ενα νομο που παντα εβγαζε κενα και ολοι εφευγαν με αποσπασεισ κλπ... φετος οχι απλα δεν εφυγαν αλλα ηρθαν κ μεταταγμενοι. συμπερασμα... 0 κενα στισ κυκλαδες για πε06.... και μιλαμε για κυκλαδεσ που ηταν του πεταματου για ολους... και ψαχνουμε να βρουμε τωρα τι? κενα στη στερια?
σε αλλο νομο μου ειπαν οτι εκει επειδη δεν περισσευουν ωρες απο τους δασκαλους θα αναλαβουν το ολοημερο οι ειδικοτητες!!! επιτρεπεται αυτο? ειχα την εντυπωση οτι πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχει δασκαλος υπευθυνος ολοημερου.
Παράθεση από: sofikititi στις Σεπτέμβριος 13, 2013, 09:11:39 μμσε αλλο νομο μου ειπαν οτι εκει επειδη δεν περισσευουν ωρες απο τους δασκαλους θα αναλαβουν το ολοημερο οι ειδικοτητες!!! επιτρεπεται αυτο? ειχα την εντυπωση οτι πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχει δασκαλος υπευθυνος ολοημερου.Αυτό επιτράπηκε πρόσφατα, και αν θυμάμαι καλά από τη διατύπωση δεν αποκλειόταν το ενδεχόμενο να είναι υπεύθυνος άλλος κάθε μέρα της εβδομάδας, και κάπως έτσι βγήκαν τα περισσεύματα στους δασκάλους.