0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμενα μου λες??? που ερχεται ο θειος μου και χλευαστικα μου λεει, δεν πειραζει παρε 5-10 παιδια και πηγαινε να κανεις μαθηματα με την ξαδερφη σου ( η οποια με proficiency εδω και δυο χρονια σιγα σιγα θα παρει εργολαβια ολους τους μαθητες του χωριου!!)και καπου εδω ερχεται ο μαρκος να γραψει, παρακαλω στο θεμα σας,,,, αληθεια τις τελευταιες μερες εχει εξαφανιστει. μπας και τον διορισανε πουθενα και μας εγκατελειψε??
Καλησπέρα...μόλις ήρθα από υπουργείο...βρέθηκα για άλλο λόγο εκεί,αλλά είπα να ρωτήσω και για την ειδικότητά μας...πήρα λοιπόν σβάρνα τα γραφεία ένα ένα:1)Διορισμοί Δευτεροβάθμιας:μίλησα με μια ευγενέστατη κυρία η οποία μου είπε ότι δεν έχει μείνει καμία πίστωση...ειδικά η δική μας ειδικότητα είναι πολύ δύσκολη2)Διορισμοί Πρωτοβάθμιας:ένας ευγενέστατος κύριος μου είπε ότι περιμένουμε αποσπάσεις και μετατάξεις και μετά θα γίνουν κλήσεις...μετά με παρέπεμψε στο γραφείο της κας Καρδαμίτση3)Στο εν λόγω γραφείο απέξω συνάντησα 3 κυρίες:η πρώτη πέρασε δίπλα μου και με κοίταξε με μίσος-ούτε καν μου μίλησε...η δεύτερη,όταν τη ρώτησα πότε θα γίνουν οι μετατάξεις κλπ με ρώτησε"είστε μόνιμη;" της απαντάω"'οχι είμαι αναπληρώτρια και περιμένω"..."και ποιος σας έστειλε εδώ;"(του στυλ"τι δουλειά έχεις εσύ στο ΑΒΑΤΟ;")...και μετά μου λέει"εσείς είστε ακομη αναπληρώτρια...γίνετε πρώτα μόνιμη και βλέπουμε"(με ειρωνικό χαμόγελο)....η τρίτη κυρία με βοήθησε περισσότερο...μού είπε περιμένουν να υπολογίσουν κενά από τις περ/κες διευθύνσεις και μετά...κι όταν τη ρώτησα πόσο περίπου θα μας πάρει αυτό,μού είπε"μια βδομάδα σίγουρα"...ΥΓ:περιττό να πω ότι τη δεύτερη κυρία ήθελα να τη χαστουκίσω..Α!Παρεμπιπτόντως,μίλησα και με τον ευγενικό κυριούλη που σηκώνει τα τηλέφωνα της δευτεροβάθμιας..είναι όντως γλυκύτατος!
Την κυρια που σου ειπε γινετε πρωτα μονιμη την ξερω.Της εχω μιλησει κι εγω τετ α τετ και μου εχει δωσει την ιδια απαξιωτικη απαντηση.Αντε μην το πω εγω αυτο που δε λεει η Γιωτα δε θελω πολυ ενα νουμερακι ειναι.
Από facebook Μπράτη:Με αφορμή σχετικά ερωτήματα από περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, διευκρινίζεται ότι οι εκπ/κοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων που προσλήφθηκαν σε εφαρμογή της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης, θα τοποθετηθούν αποκλειστικά στο ολοήμερο πρόγραμμα των κλασσικών ολοήμερων δημοτικών σχολείων ή/και στο ολοήμερο πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.Όπως καταλαβαίνετε,εφευρίσκουν τρόπους για να απορροφήσουν δασκάλους...βαφτίζουν τα κλασικά ολοήμερα"άξονας προτεραιότητας ω" και άλλες τέτοιες μπούρδες κι εμάς που δικαιούμαστε να είμαστε στα ΕΑΕΠ,ΔΕ μας βάζει!!
δε θα ηταν καλυτερα να ηταν αυτοι το καρπουζι και να ειχαμε εμεις το μαχαιρι?απο τη στιγμη που καταφεραν να περασουν τους δασκαλους στα κλασσικα ολοημερα στο ΕΣΠΑ, δε βλεπω κανεναν απολυτως λογο να μην μπορουν να το κανουν και για μας, αλλα...