0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακομα και ετσι (μακαρι να γινουν εκλογες), εκδιδεται προεδρικο διαταγμα και οι προσληψεις σε υγεια-παιδεια-ασφαλεια γινονται κανονικα. παραδειγμα το 2009 που ολα κυλισαν -σχεδον- ομαλα. γιατι μετα βγηκε η διαμαντοπουλου και μας πηρε και μας σηκωσε.
Εδώ σε άτομα του κλάδου μου έλεγα για παράνομες προσλήψεις που γινόταν επί χρόνια και αυτοί ήταν στον κόσμο τους (σου λέει άσε να τρέχει το κορόιδο για καταγγελίες, ενστάσεις κλπ) τώρα θα ξυπνήσουν;;; Δε νομίζω!
michali, ειλικρινά παρακολουθώ το θέμα, ξέρω καλά και τις δικές σου ενέργειες και πόσο πολύ προσπαθείς.Έχεις δίκιο ότι το όλο θέμα με το Σύλλογο θέλει το χρόνο του (είναι αλήθεια αυτό), αλλά και συντονισμό.Είμαι σίγουρος όμως και εύχομαι να βγω 1000% ψεύτης, ότι μόλις γίνουν οι πρώτες προσλήψεις αναπληρωτών το θέμα ΘΑ ξεχαστεί (από τους πολλούς, όχι από εσένα κι εμένα) και ΘΑ το ξαναθυμηθούνε του χρόνου για προφανείς λόγους!Όσο για τον αποκλεισμό ΠΟΙΟΣ είναι εκείνος που αποφασίζει ΠΟΣΑ χρόνια θα αποκλειστώ από κάτι για το οποίο έχω κάθε δικαίωμα να καταθέσω χαρτιά;; Ο καθένας μας με τα δικά του προσόντα σε οποιονδήποτε Οργανισμό.Έφυγα ρε φίλε; Ωραία για την τρέχουσα χρονιά δεν έχω απαίτηση να με ξαναπροσλάβεις αλλού σε άλλη πόλη κλπ κλπ.Αλλά για την επόμενη ΠΟΙΟΣ είσαι που θα αποφασίσεις να μου ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμμετέχω
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4099986/παιδια ασχετο με το θεμα αλλα διαβαστε αυτο.ο ανθρωπος ειναι θεος!αξιζει πραγματικα...θα χαλαρωσετε αμεσως...
καλημερα κ παλι αγαπητοι συναδερφοι.ηπια το καφεδακι μου κ γυρισα παλι εδω αλλα δυστυχως δεν βλεπω εξελιξη.το στεναχωρο ειναι επισης οτι ο μπρατης εχει παντα δικιο...εγω αναρωτιεμαι απο την αλλη για δυο πραγματα 1ον)ποιος απο το υπουργειο ειπε χτες σε συναδερφο απο εδω για τις 150 θεσεις πε03 χωρις να εχει τρεξει τιποτα 2ον) σε αλλη συναδερφο της ειπανε οτι θα βγουνε χτες κ ακουσε κ μερικα ονοματα...ρε μηπως μας δουλευουνε τα αλανια κανονικα;
πράγματι χτες μου είπαν ότι θα βγούν και άκουσα ονόματα , τα οποία καθώς φαίνεται μπορεί να ήταν από την εκ νέου σύσταση πινάκων λόγω ενστάσεων...την Πεμ μια υπάλληλος μου είχε πει ότι από βδομάδα θα βγουν λόγω πολλαπλών ενστάσεων, η χτεσινή όμως ατμόσφαιρα με παρακίνησε να επικοινωνήσω ξανά με το υπουργείο όπου ένας κύριος μου είπε ότι θα βγουν σήμερα (χτες δηλαδή Παρασκεύη)...σήμερα ούτε φωνή ούτε ακρόαση στο υπουργείο τώρα για το αν μας δουλεύουν δεν ξέρω, είναι σίγουρο πάντως ότι αυτοί χτες υπερεργάστηκαν, αλλά δυστυχώς για την γενική ::)ίσως ασκήθηκαν πιέσεις ανάλογες, τι να πώ;;;