0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χειροτερα δεν μπορει να γινει, συναδελφε!
Ετσι θεσμοθετώντας την Τράπεζα Θεμάτων ο καθηγητές θα είναι υποχρεωμένος να διδάξει στους μαθητές όλη τη διδακτέα ύλη που ορίζεται από το υπουργείο Παιδείας και όχι μέρος αυτής , όπως συνέβαινε μέχρι και σήμερα.. Η Τράπεζα θα περιλαμβάνει θέματα από ολόκληρη την ορισθείσα διδακτέα ύλη.
Εκτός αν τα θέματα δε τα διαλέγει ο διδάσκων, αλλά κάποια επιτροπή σε επίπεδο νομού!
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 07, 2013, 12:02:03 pmΕκτός αν τα θέματα δε τα διαλέγει ο διδάσκων, αλλά κάποια επιτροπή σε επίπεδο νομού! Σε επιπεδο χωρας θα ειναι, αφου το ειπαν: πανελλαδικου χαρακτηρα. Οπως ειναι στις Πολιτειες των ΗΠΑ το standardized testing, μονο που εδω θα εχει λογο κι ο διδασκοντας, αφου θα βαζει τα μισα θεματα. Καλυτερα να ειχαν μια και μοναδικη εξεταση αυτου του στυλ (πανελλαδικου χαρακτηρα standardized testing) στο τελος της Α'λυκειου, ετσι ωστε οι μαθητες που δεν τα καταφερνουν να πανε στο Τεχνολογικο, παρα να εχουν θεματα τοσο απο Τραπεζα οσο κι απο τον διδασκοντα, διοτι τ'αποτελεσματα ετσι δε θα ειναι συγκρισιμα.
Ετσι θεσμοθετώντας την Τράπεζα Θεμάτων ο καθηγητές θα είναι υποχρεωμένος να διδάξει στους μαθητές όλη τη διδακτέα ύλη που ορίζεται από το υπουργείο Παιδείας και όχι μέρος αυτής , όπως συνέβαινε μέχρι και σήμερα..
Παράθεση από: steven_seagal στις Αυγούστου 07, 2013, 11:07:29 amΕτσι θεσμοθετώντας την Τράπεζα Θεμάτων ο καθηγητές θα είναι υποχρεωμένος να διδάξει στους μαθητές όλη τη διδακτέα ύλη που ορίζεται από το υπουργείο Παιδείας και όχι μέρος αυτής , όπως συνέβαινε μέχρι και σήμερα.. Μην απεργεις και μην κινητοποιησε γιατι εχεις και μια υλη να βγαλεις με καθε θυσια, οποτε αν το κανεις θα κανεις και αμισθι αναπληρωσεις (με αυξημενο ωραριο)επισης τα αποτελεσματα των μαθητων στα κοινα θεματα αυτης της επιτροπης θα χρησιμοποιηθουν ως μοχλος αξιολογησης μας (λες και η αποδοση ειναι μονοπαραγοντικη και εξαρταται μονο απο την ποιοτητα του καθηγητη και οχι και απο το ευρυτερο κοινωνικο περιβαλλον) και την κατηγοριοποιηση των σχολειων σε καλα και κακαη πληρης απαξιωση των πτυχιων και του επαγγελματος μας
Παράθεση από: biov στις Αυγούστου 07, 2013, 01:32:49 pmΠαράθεση από: greedo στις Αυγούστου 07, 2013, 12:02:03 pmΕκτός αν τα θέματα δε τα διαλέγει ο διδάσκων, αλλά κάποια επιτροπή σε επίπεδο νομού! Σε επιπεδο χωρας θα ειναι, αφου το ειπαν: πανελλαδικου χαρακτηρα. Οπως ειναι στις Πολιτειες των ΗΠΑ το standardized testing, μονο που εδω θα εχει λογο κι ο διδασκοντας, αφου θα βαζει τα μισα θεματα. Καλυτερα να ειχαν μια και μοναδικη εξεταση αυτου του στυλ (πανελλαδικου χαρακτηρα standardized testing) στο τελος της Α'λυκειου, ετσι ωστε οι μαθητες που δεν τα καταφερνουν να πανε στο Τεχνολογικο, παρα να εχουν θεματα τοσο απο Τραπεζα οσο κι απο τον διδασκοντα, διοτι τ'αποτελεσματα ετσι δε θα ειναι συγκρισιμα.και πού θα ξέρω εγώ τι θέματα θα μου στείλουν από την κεντρική επιτροπή για να μην συμπέσουν τα θέματά μας;Επίσης, αν εγώ κάνω Α λυκείου σε δύο σχολεία, πώς θα βάλω την ίδια μέρα θέματα και στα δὐο σχολεία;
Καλυτερα να ειχαν μια και μοναδικη εξεταση αυτου του στυλ (πανελλαδικου χαρακτηρα standardized testing) στο τελος της Α'λυκειου, ετσι ωστε οι μαθητες που δεν τα καταφερνουν να πανε στο Τεχνολογικο, παρα να εχουν θεματα τοσο απο Τραπεζα οσο κι απο τον διδασκοντα, διοτι τ'αποτελεσματα ετσι δε θα ειναι συγκρισιμα.