0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εξορθολογισμό...παρολογισμό βλέπω....εντάξει η Πληροφορική δεν γινόταν σωστά κι αυτό είναι αλήθεια...ξαφνικά στην Γ λυκείου έπρεπε τα παιδιά να γίνουν προγραμματιστές....αλλά τώρα πείτε μου σας παρακαλώ...πως θα μπαίνει ένα παιδί σε σχολή Πληροφορικής (που είτε ΤΕΙ είτε ΑΕΙ ξέρουμε -όσοι είμαστε του κλάδου- τι απαιτήσεις υπάρχουν απ το πρώτο κιόλας εξάμηνο) χωρίς να έχει πάρει τα κατάλληλα εφόδια απο το σχολείο.....πολλά παράλογα....μακάρι κάποτε να διορθωθούν και να καταλήξουμε σε κάτι λογικό...και όχι κάθε λίγο και λιγάκι να γίνονται ανούσιες αλλάγές....
εντυπωση μεγαλη μου κανει που επι 15 χρονια με αυτη την απιθανη τεχνολογικη κατευθυνση πουπρεπει να την σκεφτηκε ''ανωμαλο'' μυαλο κανενας σας δεν ειπε ποτε πωσ γινεται να περνα καποιοςχημικος-βιοχημικος-χημικος μηχανικος-βιολογος-φυσικος-γεωλογος-γεωπονος-μεταλειολογοσ-περιβαλοντολογος..και αλλεσ 200 σχολες στο 2 και 4 πεδιο χωρις να εχει εξεταστει ΠΟΤΕ στη χημεια
β) Ο μαθητής επιλέγει ως ξένη γλώσσα για να διδαχθεί μια από τις Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά ανεξάρτητα από το ποια γλώσσα έκανε στο γυμνάσιο;
Παράθεση από: BILL231 στις Αυγούστου 10, 2013, 12:53:56 pmεντυπωση μεγαλη μου κανει που επι 15 χρονια με αυτη την απιθανη τεχνολογικη κατευθυνση πουπρεπει να την σκεφτηκε ''ανωμαλο'' μυαλο κανενας σας δεν ειπε ποτε πωσ γινεται να περνα καποιοςχημικος-βιοχημικος-χημικος μηχανικος-βιολογος-φυσικος-γεωλογος-γεωπονος-μεταλειολογοσ-περιβαλοντολογος..και αλλεσ 200 σχολες στο 2 και 4 πεδιο χωρις να εχει εξεταστει ΠΟΤΕ στη χημειαΠολυ περιεργο μου φαινεται να ισχυει αυτο που λες, διοτι μεχρι σημερα δεν ειχα δει ποτέ μαθητη να περναει βιολογος χωρις να εχει εξεταστει στη χημεια (θετικη κατευθυνση, θυμησου!). Κι αν υπηρξε καποιος που το καταφερε αυτο, σιγουρα θ'απετυχε ως φοιτητες διοτι στο βιολογικο διδασκονται πολλα μαθηματα χημειας.
Προσεξτε προχειροτητα: αναρτησαν χθες τη νυχτα το νομοσχεδιο που εγραφε "2 ωρες" στο μαθημα "Πολιτικη Παιδεια" στην Α-
Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται γυμναστική κάθε μέρα από μία ώρα..
Α τωρα ειναι ανουσιες αλλαγες;;..οκ που ξερεισ μπορει να γινει κανενας πολεμος.. να πεσει η κυβερνηση..να μην εφαρμοστει βρε αδερφε αυτο το συστημα.. καλα ηταν για ''μερικους''τι να χαλασουμε την σουπα;; Αρχες οργανωσης και διοικησης επιχειρησεων..ΤΟ μαθημα που θα κρινει ποιος θα παει πολυτεχνειο..να βαλουμε και το facebook ως μαθημα..ποσο γελοια μπορει να σκεφτεται καποιος οταν χανει κατι;; ποσο;;
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 10, 2013, 01:47:04 pmΚανονικά θα έπρεπε να γίνεται γυμναστική κάθε μέρα από μία ώρα.. Συμφωνώ! Θα μπορούσαν να υπάρχουν και δύωρες οι τρίωρες αθλητικές εκδηλώσεις μία φορά κάθε ένα ή δύο ή τρεις μήνες. Π.χ. Μαθήματα κολύμβησης για να μην πνίγονται οι νέοι μας το 2013, μαθητικοί αγώνες σε τοπικό επίπεδο, στίβος ...
οσον αφορα τους Πληροφορικους επιστροφη 15 χρονια πισω και Α δεσμη που δεν εκανες μαθηματα πληροφορικης και επερνουσες σε σχολες Πληροφορικης αλλα μαλλον θα αλλαξει λιγο με κανενα τριωρο......λογω Ε.Μ.Π .....κατα την γνωμη μου