0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορία άσχετου: εμάς τι μας νοιάζει πώς ακριβώς θα υπολογίζονται οι βαθμοί κλπ;
Δεν μου αρέσει γιατί η πίεση για βαθμούς θα είναι στην περίπτωση αυτή εντονότερη. Με τον αρχικό τρόπο υπολογισμού του 5ου βαθμού όσο πιο μεγάλη διαφορά βαθμολογίας υπήρχε από το μέσο όρο των πανελληνίων, τόσο «μίκραινε» ο 5ος βαθμός, αυτή η διαδικασία αποτρέπει τις γονεικές πιέσεις για βαθμούς. Με τον νέο υπολογισμό θα έχουμε συνομιλίες στο σχολείο……. Μου είπανε στο φροντιστήριο ότι ο Γιαννάκης θα γράψει για 18 πανελλήνιες γιατί είναι έξυπνος εσείς γιατί του βάζετε 14!
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 14, 2013, 09:51:29 amΑπορία άσχετου: εμάς τι μας νοιάζει πώς ακριβώς θα υπολογίζονται οι βαθμοί κλπ;Αν σε ρωτήσει ένας μαθητής στην τάξη (το πιθανότερο φέτος στην α λυκείου ) τι θα του απαντήσεις; δεν γνωρίζω γιατί εγώ δεν δίνω εξετάσεις;
Παραθέτω τους αριθμούς των σχολών που προκύπτουν σύμφωνα με το σχέδιο:Eίναι προφανές ότι το δεύτερο πεδίο θα πρέπει να διασπαστεί σε θετικές και τεχνολογικές επιστήμες, όπου στο δεύτερο θα είναι εξεταζόμενο μάθημα η Πληροφορική.
Όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο φόρουμ. Μπορείς όμως να εκφράσεις με λόγια ότι συμφωνείς ή διαφωνείς και να αναπτύξεις και τους λόγους... Ως εκπαιδευτικοί μπορούμε να γράψουμε και δυο σειρές παραπάνω!