0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι.Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα......Θα ήθελα να μάθω τι κάνουν οι σύμβουλοί μας στο υπουργείο.....Εχω την αίσθηση ότι πάνε να βολέψουν τους νομικούς και τους κοινωνιολόγους που πλεονάζουν από παντού.....Αλήθεια οι συνάδελφοι που είναι μόνιμοι,πως αισθάνονται?
Παράθεση από: irenead στις Ιουλίου 29, 2013, 10:29:15 amΚαλημέρα συνάδελφοι.Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα......Θα ήθελα να μάθω τι κάνουν οι σύμβουλοί μας στο υπουργείο.....Εχω την αίσθηση ότι πάνε να βολέψουν τους νομικούς και τους κοινωνιολόγους που πλεονάζουν από παντού.....Αλήθεια οι συνάδελφοι που είναι μόνιμοι,πως αισθάνονται?Καλημέρα συνάδελφοι...Ας περιμένουμε λίγο το επίσημο σχέδιο νόμου.....Αλλά καλό είναι να έχουμε και μία πληροφόρηση από ανθρώπους της ένωσης μας και παραθέτω ένα link για περισσότερα: http://econoteach.blogspot.gr/ (διαβάστε για το νέο προεδρείο αλλά και τις προτάσεις της Ένωσης Οικονομολόγων Μακεδονίας - Θράκης)Δείτε εκεί το νέο Προεδρείο και το mail του Προέδρου κου Παντελή Τέντε είναι: ptentes@yahoo.gr...Οπότε καλό είναι όποιος θέλει να στείλει εκεί ένα μήνυμα για τις προθέσεις του Υπουργείο....
και δεν θα περιμένουμε καθόλου! μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο το μόνο σίγουρο είναι ανεργία για τους αναπληρωτές και διαθεσιμότητα για τους μόνιμους.
Παράθεση από: malioni στις Ιουλίου 29, 2013, 10:43:01 amΠαράθεση από: irenead στις Ιουλίου 29, 2013, 10:29:15 amΚαλημέρα συνάδελφοι.Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα......Θα ήθελα να μάθω τι κάνουν οι σύμβουλοί μας στο υπουργείο.....Εχω την αίσθηση ότι πάνε να βολέψουν τους νομικούς και τους κοινωνιολόγους που πλεονάζουν από παντού.....Αλήθεια οι συνάδελφοι που είναι μόνιμοι,πως αισθάνονται?Καλημέρα συνάδελφοι...Ας περιμένουμε λίγο το επίσημο σχέδιο νόμου.....Αλλά καλό είναι να έχουμε και μία πληροφόρηση από ανθρώπους της ένωσης μας και παραθέτω ένα link για περισσότερα: http://econoteach.blogspot.gr/ (διαβάστε για το νέο προεδρείο αλλά και τις προτάσεις της Ένωσης Οικονομολόγων Μακεδονίας - Θράκης)Δείτε εκεί το νέο Προεδρείο και το mail του Προέδρου κου Παντελή Τέντε είναι: ptentes@yahoo.gr...Οπότε καλό είναι όποιος θέλει να στείλει εκεί ένα μήνυμα για τις προθέσεις του Υπουργείο....ωραία. θα αναλάβω εγώ να στείλω σήμερα σε αυτούς ένα mail
Με δεδομένο τις τελευταίες εξελίξεις φοβάμαι πως το επόμενο βήμα θα είναι η κατάργηση μίας εκ των τριών συγγενών ειδικοτήτων: Π09, ΠΕ10, ΠΕ13. Μου φαίνεται δύσκολο να αφήσουν τρεις ειδικότητες με το ίδιο υποβαθμισμένο σε ώρες αντικείμενο (α' και β' ανάθεση), στο Γενικό Λύκειο τουλάχιστον...κι αν δεν είναι κατάργηση, θα είναι διαθεσιμότητα λόγω υπεραριθμίας... Ας ελπίσουμε ότι το επίσημο σχέδιο θα είναι διαφορετικό...
Περιμένω. Γιατί βλέπω ότι οι οικονομολόγοι θα βρεθούν με λιγότερες ώρες απ`ό,τι πριν, αν ισχύουν αυτά που γράφονται.
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 29, 2013, 04:45:33 amΠεριμένω. Γιατί βλέπω ότι οι οικονομολόγοι θα βρεθούν με λιγότερες ώρες απ`ό,τι πριν, αν ισχύουν αυτά που γράφονται.Που το βλεπεις αυτο, οταν οι οικονομολογοι αποκτουν 2 υποχρεωτικες ωρες παραπανω στη