0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφε PA, το ξεσκαρτάρισμα θα γίνει απο εμάς τους ίδιους, αλλά πρέπει να έχουμε κι εμείς τα κότσια να παραδεχτούμε τις αδυναμίες του συστήματος που φτιάξαμε. Να παραδεχτούμε οτι είναι παρακμή ο μαθηματικός (τυχαίο το παράδειγμα) του λυκείου να έχει 3 πρώτες ώρες μάθημα για να προλαβαίνει να ξεκουράζετε για τα ιδιαίτερα που θα ακολουθήσουν. είναι παρακμή να ξεκατινοιαζόμαστε για το ποιός θα κάνει εφημερία την Παρασκευή. Είναι παρακμή να τρωγόμαστε ποιός έχει την Α' ή
Το θέμα μου είναι οτι δυστυχώς την πληρώνουν στο τέλος άλλοι απο αυτούς που πραγματικά δημιούργησαν το πρόβλημα.
Πάντως PA , δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα από τους ανθρώπους που κυβερνούν. Αν κρίνουμε μάλιστα και από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα των μετατάξεων(που ας μου επιτραπει η παρέμβαση απλά προσπαθεί να μεταφέρει το πρόβλημα από την
Αυτό που με ενοχλεί ακόμη πιο πολύ είναι η ξεπερασμένη ρητορική που χρησιμοποιεί το συνδικαλίστικό μας όργανο. Αντί να προβάλει το γεγονός οτι είμαστε ένας κλάδος που δίνει γραπτές εξετάσεις στον ΑΣΕΠ κάθε δυο χρόνια (σε αντίθεση με άλλους κλάδους που μπαίνουν απο τα παράθυρα) και να εξηγήσει οτι και οι υπόλοιποι διορισμοί γίνονται κατα αναλογία και να το επικοινωνήσει στην κοινή γνώμη έχει καταφέρει να τη γυρίσει εναντίον μας, και έχει κάνει και εμάς να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια.
Για την ιστορία του θέματος κορυφαίο συνδικαλιστικό μέλος ήταν στην ομάδα μεταξύ άλλων εκπαιδευτικών οι οποιοι συμμετείχαν στα γεγονότα στον ΑΣΕΠ του 1998 κρατώντας διάφορα ζαρζαβατικά(ντομάτεσ κ.λ.π) τα οποία εξεσφενδονίζαν στους συναδέλφους της ντροπης που πηγαίναν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Περιμένεις εσύ μετά αυτός να βάλλει θέμα ΑΣΕΠ στην εκπαιδευση και να τον προβάλλει επικοινωνιακά στον κόσμο, όπως έκανε η Δημοτική Αστυνομία.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εγώ δεν μπορώ χωρίς ΟΛΜΕ . Θέλω να ακούω για κατάργηση του ΑΣΕΠ , μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τι καταλάβατε πως συζητάνε; 30 μόρια και στην επετηρίδα και στον Καιάδα όσοι διορίστηκαν από τον ενιαίο;