0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια είναι η διαφορά οργανικής και οριστικής τοποθετησης;
Παράθεση από: averkios στις Αυγούστου 24, 2013, 12:24:08 pmΠοια είναι η διαφορά οργανικής και οριστικής τοποθετησης;Οργανική θέση έχουν όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί . Όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν οργανική στο υπουργείο . Δηλαδή οι οργανικές είναι τόσες όσοι και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Όταν έβγαλαν λοιπόν σε διαθεσιμότητα τους συναδέλφους των τεχνικών ειδικοτήτων καταργήθηκαν οι ειδικότητες αυτές ( μαζί και οι αντίστοιχες οργανικές θέσεις στο υπουργείο) . Αν βγάλουν σε διαθεσιμότητα χ άτομα μιας ειδικότητας πάλι θα καταργήσουν χ οργανικές ( στο υπουργείο ) . Τα χ άτομα που θα βγουν σε διαθεσιμότητα μπορεί να έχουν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο ( αυτό που λανθασμένα αποκαλούμε οργανική ) ή προσωρινή τοποθέτηση ( διάθεση ΠΥΣΔΕ ) . Υ.Γ. silkcut και λοιποί γνώστες της νομοθεσίας διορθώστε τυχόν παρανοήσεις μου παρακαλώ .
Με τη μεταφορά των οργανικών από το Υπουργείο στα σχολεία μπορεί να βγάλει σε διαθεσιμότητα όλους οσους βρίσκονται σε διάθεση ΠΥΣΔΕ χωρίς να χρειάζεται να καταργήσει άλλους κλάδους. Πόσο αφελείς μπορεί να είναι ακόμα κάποιοι πια;;
Οργανική θέση έχουν όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί . Όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν οργανική στο υπουργείο . Δηλαδή οι οργανικές είναι τόσες όσοι και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Όταν έβγαλαν λοιπόν σε διαθεσιμότητα τους συναδέλφους των τεχνικών ειδικοτήτων καταργήθηκαν οι ειδικότητες αυτές ( μαζί και οι αντίστοιχες οργανικές θέσεις στο υπουργείο) . Αν βγάλουν σε διαθεσιμότητα χ άτομα μιας ειδικότητας πάλι θα καταργήσουν χ οργανικές ( στο υπουργείο ) . Τα χ άτομα που θα βγουν σε διαθεσιμότητα μπορεί να έχουν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο ( αυτό που λανθασμένα αποκαλούμε οργανική ) ή προσωρινή τοποθέτηση ( διάθεση ΠΥΣΔΕ ) . Υ.Γ. silkcut και λοιποί γνώστες της νομοθεσίας διορθώστε τυχόν παρανοήσεις μου παρακαλώ .
Στα μέλη μας αρέσει όταν δεν ξέρουμε κάτι να έχουμε το θάρρος να ρωτάμε Και δεν μπαίνουν όλοι την ίδια χρονική στιγμή στο forum.. Oι απορίες επιλύονται κάθε μέρα,τίποτα δεν εμποδίζει να επαναδημιουργούνται σε διαφορετικά πρόσωπα - διαφορετικές χρον στιγμές. Ευχαριστούμε ΡΑ... Κατατοπιστικότατος!
να τα πω καλύτερα και σωστότερα, δε γίνεται
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 24, 2013, 04:22:55 pmνα τα πω καλύτερα και σωστότερα, δε γίνεται Εσείς μου τα μάθατε στο pde κι εγώ απλά προσπαθώ να βοηθήσω να τα μάθουν και κάποιοι ακόμα . Ευχαριστώ !
@PAΣυνάδελφε ζητώ συγγνώμη. Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου για το πως είναι δυνατό να πιστέψω ότι ο υπουργός μας και η κυβέρνηση μας η επιτελεί το δύσκολο έργο της διάσωσης του τόπου μας θα μπορούσε να προβεί σε μία τέτοιου είδους ενέργεια. Δεν έλαβα υπόψη την προσήλωση στο Σύνταγμα και τους νόμους της δημόσιας διοίκησης την οποία έχει επιδείξει κατά κόρον. Είναι ολοφάνερο ότι στόχος τους είναι η αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας, η βελτίωση συνθηκών εργασίας και η βέλτιστη διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού. Δε με στεναχώρησες καθόλου και σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια από την προσωρινή μου τύφλωση