0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η ανακατανομή των οργανικών τον ιούνη θα γίνει μόνο ανάμεσα σαυτούς που είναι τώρα στη διάθεση κ θα πάρουν νέα οργανική στα σχολεία ή σε όλους τους εκπαιδευτικούς???
θα μετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του αντίστοιχου κλάδου σε επίπεδο διεύθυνσης.
Εγώ δεν το κατάλαβα έτσι. Λέει στη διαδικασία "δύναται" να συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί.Άρα νομίζω, αλλά και μπορεί να κάνω λάθος, ότι αυτοί που είχαν ήδη οργανική από την προηγούμενη χρονιά , αν θέλουν μπορούν να διεκδικήσουν νέα οργανική σε άλλο σχολείο μαζί με αυτούς που πήραν φέτος. Αλλιώς δε συμμετέχουν στη διαδικασία και μένουν εκεί που ήταν.Ειδάλλως γιατί να πει "δύναται" και να μην πει "όλοι ανεξαιρέτως"?Φυσικά εικασίες κάνω.συμφωνω!
Εγώ δεν το κατάλαβα έτσι. Λέει στη διαδικασία "δύναται" να συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί.Άρα νομίζω, αλλά και μπορεί να κάνω λάθος, ότι αυτοί που είχαν ήδη οργανική από την προηγούμενη χρονιά , αν θέλουν μπορούν να διεκδικήσουν νέα οργανική σε άλλο σχολείο μαζί με αυτούς που πήραν φέτος. Αλλιώς δε συμμετέχουν στη διαδικασία και μένουν εκεί που ήταν.Ειδάλλως γιατί να πει "δύναται" και να μην πει "όλοι ανεξαιρέτως"?Φυσικά εικασίες κάνω.
συνάδελφοι και εγώ το ίδιο λέω , για βελτίωση θέσης θα πηγαίνουμε όλοι, η βελτίωση θέσης δεν ήταν ποτέ υποχρεωτική.
Την 30η Ιουλίου 2014 εκδίδεται τελική διαπιστωτική πράξη... (άρθρο 6 περ. β), πάντως, θα έπρεπε να λέει "την 30η Ιουλίου κάθε έτους εκδίδεται..." κλπ.