0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Damien, σε ευχαριστω για την απαντηση. Αρα το καλοκαιρι θα υποβαλλουμε αιτηση εκ νεου; Με ποιο τροπο θα επαναπροσδιοριστουν οι τοποθετησεις το καλοκαιρι; Γιατι εγω δεν θελω με τιποτα οργανικη στο σχολειο που υπηρετω φετος γιατι αν οχι του χρονου, την μεθεπομενη χρονια θα κλεισει σιγουρα....
αλλα η ριζικη ανασημασιοδοτηση της οργανικοτητας, που προδιαγραφεται να αναχθει σε επιπεδο σχολικης μοναδας.
Damien (και maria2013) εγώ πάλι καταλαβαίνω ότι οι αποσπασμένοι εμπίπτουν στο άρθρο 5. Δηλαδή θα λάβουν μια οργανική (όπου να'ναι) με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας. Αντίστοιχα θα ισχύσουν και για όσους βρίσκονται σε άδεια.
Και αρα οταν η σχολικη μοναδα καταργηθει παμε ολοι οι σπιτι μας;;; Ή υποβιβαστει, συγχωνευτεί, μεταφερθεί σε άλλο δήμο πάμε οι μισοί σπίτι μας;;; Εγω αυτο καταλαβαινω. Κανω λάθος; Μακαρι να κανω λαθος.
Damien αυτοί που έχουν ήδη οργανική αλλά δε συμπληρώνουν 12 ώρες (οργανικά υπεράριθμοι τώρα)θα χάσουν την οργανική τους κ θα υποχρεωθούν σε εκ νέου αίτηση για οργανική το ιούνη συγκρινόμενοι με όλους του πυσδε που αιτούνται το ίδιο???ο???
Μήπως ετοιμάζεται η μεταφορά των οργανικών μας στις Διευθύνσεις