*

Αποστολέας Θέμα: Προς εκπαιδευτικούς Α/θμιας ΠΕ11,ΠΕ06,ΠΕ16  (Αναγνώστηκε 42444 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠE11-2000

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Verba volant, scripta manent...
    • Προφίλ
Απ: Προς εκπαιδευτικούς Α/θμιας ΠΕ11,ΠΕ06,ΠΕ16
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2013, 10:15:53 pm »
ε δεν το λες και ακλόνητο τώρα αυτό...

Για γίνε σαφέστερος! Ξέρεις κάτι που δεν παίζει ως τώρα;  ???

Υ.Γ. ...και άσε τα προσωπικά στοιχεία! 8)
"Τούτον τον χειμώνα, άμα τον πηδήξαμε,
γι' άλλα δέκα χρόνια, άιντε, καθαρίσαμε..."

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:36:38 »

Αποσυνδεδεμένος std

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 12:08:17 am »
Δεν τους αισθάνεσαι συνάδελφους ???? ????? ποιος είσαι ρε μεγάλε ? Και την γνώμη σου αντί να τη λες σε συναδέλφους που αναγκάστηκαν να μεταταγούν στην πρωτοβάθμια με το πιστόλι στον κρόταφο ,   τράβα στο υπουργείο να κάνεις τα παράπονά σου . Η διαδικασία της μετάταξης μπάζει από παντού , εκεί είναι το πρόβλημα και όχι οι συνάδελφοι της δευτεροβάθμιας .
To "μεγάλε" σε εκείνους που γνωρίζεις. Το συνάδελφο που ήρθε στο σχολείο μια χαρά τον υποδέχτηκα,αλλά στον ίδιο μου τον αδελφό θα έλεγα ότι παράνομα μετατάχθηκε εκεί που μετατάχθηκε απλά η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 01:55:02 pm »
To "μεγάλε" σε εκείνους που γνωρίζεις. Το συνάδελφο που ήρθε στο σχολείο μια χαρά τον υποδέχτηκα,αλλά στον ίδιο μου τον αδελφό θα έλεγα ότι παράνομα μετατάχθηκε εκεί που μετατάχθηκε απλά η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη.

Το "παράνομα" είναι μια δύσκολα ερμηνευόμενη λέξη και εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις!
Ο αναρχικός, φερ' ειπείν, δεν αναγνωρίζει το συστημικό κράτος και τη δικαιοσύνη που του αποδίδεται.
Παρ' όλ' αυτά, το κράτος έχει το δικαίωμα να τον συλλαμβάνει για τις παράνομες πράξεις του και να τον τιμωρεί.
Αν το βλέπεις από πλευράς νομιμότητας συστήματος και κράτους, τότε είναι καθ' όλα νόμιμο!
Αν το βλέπεις από πλευράς αδικούμενου, τότε όσα και να σου πουν, εσύ θα πιστεύεις πως αδικήθηκες!

Αποσυνδεδεμένος std

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 06:56:30 pm »
Το "παράνομα" είναι μια δύσκολα ερμηνευόμενη λέξη και εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις!
Ο αναρχικός, φερ' ειπείν, δεν αναγνωρίζει το συστημικό κράτος και τη δικαιοσύνη που του αποδίδεται.
Παρ' όλ' αυτά, το κράτος έχει το δικαίωμα να τον συλλαμβάνει για τις παράνομες πράξεις του και να τον τιμωρεί.
Αν το βλέπεις από πλευράς νομιμότητας συστήματος και κράτους, τότε είναι καθ' όλα νόμιμο!
Αν το βλέπεις από πλευράς αδικούμενου, τότε όσα και να σου πουν, εσύ θα πιστεύεις πως αδικήθηκες!
http://www.alfavita.gr/arthron/αίτηση-αναστολής-των-αποφάσεων-του-υπ-παιδείας-από-το-εφετείο-αθηνών

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:36:38 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 07:50:42 pm »
http://www.alfavita.gr/arthron/αίτηση-αναστολής-των-αποφάσεων-του-υπ-παιδείας-από-το-εφετείο-αθηνών

Δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να μου πεις με την καθ' όλα νόμιμη αίτηση 95 συναδέλφων που αισθάνονται αδικημένοι από μια διαδικασία; Μάλλον, συμφωνείς με τα λεγόμενά μου...  :)

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 08:05:53 pm »
τιποτα ακομα ε?για αποσπασεις :'( :-\

Αποσυνδεδεμένος lne06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2013, 01:53:36 pm »
Καλά τα εχω πάρει στο κρανίο λέμε σημερα...ειδα τις διαθέσεις συναδέλφων σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας.

Έχω οργανική θέση σε διπλανό νομό απο αυτον που μένω. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής μέχρι 01/12/2013. Έχοντας 'εγκλωβιστεί' στη μη-εξέταση των αποσπάσεων ειδικοτητων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, βλέπω ότι δεν υπάρχει μέλλον πλέον για στις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ. Πιο συγκεκριμένα, ενώ ανακοινώθηκαν σήμερα τα λειτουργικά κενά του νομου -που είναι πράγματι πολλά, και πιο κοντά στο νομό που θα μ ενδιέφερε, διατίθενται αποκλειστικά στους συναδέλφους της Δευτεροβάθμιας (!). Όσο για τις δικές μας αιτήσεις για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ που έχουν γίνει από τον Ιούλιο η απάντηση που πήρα από μέλος του ΠΥΣΠΕ είναι οτι πολύ απλά ΔΕ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ σύμφωνα με τις εντολές του υπουργείου (!!!!!).

Και φυσικά κατανοώ ότι θέλουν να τοποθετήσουν κάπου τους εναπομείναντες στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, δε μπορώ όμως να δικαιολογησω τον αποκλεισμό των ήδη υπηρετούντων στην Πρωτοβάθμια από τη διεκδίκηση των λειτουργικών κενων. Μα είναι παντελώς άσχετοι στο υπουργειο?? δε ζητας να σε χωσουν σε γραφειο/φορεα κτλ κτλ, να υπηρετησεις κανονικα σε σχολειο θελεις, τι άλλο πια να πω...

Μπορούμε να κάνουμε κάποια διαμαρτυρία? Γιατί δε μας λαμβάνει κανένας σοβαρά υποψιν?

Αποσυνδεδεμένος katerinaaa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 12:13:08 pm »
Παράθεση
ενώ ανακοινώθηκαν σήμερα τα λειτουργικά κενά του νομου -που είναι πράγματι πολλά, και πιο κοντά στο νομό που θα μ ενδιέφερε, διατίθενται αποκλειστικά στους συναδέλφους της Δευτεροβάθμιας (!). Όσο για τις δικές μας αιτήσεις για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ που έχουν γίνει από τον Ιούλιο η απάντηση που πήρα από μέλος του ΠΥΣΠΕ είναι οτι πολύ απλά ΔΕ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ σύμφωνα με τις εντολές του υπουργείου (!!!!!).
και στο νομό τον δικό μου ενώ υπάρχουν κενά δεν έδωσαν αποσπάσεις εντός. Μαλιστα ούτε καν για συμπληρωση ωραρίου δεν με τοποθέτησαν σε σχολείο της επιλογής μου που υπάρχει κενό. Θα τα δώσουν λέει για διαθεση απο Δ/θμια. Απαράδεκτο! Δεν φτάνει που προηγούνται οι μετεταγμένοι τώρα έρχονται και από διάθεση και εμείς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κανένα κενο. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιαυτό!Δυστυχώς δεν μας υπολογίζουν.

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 12:29:30 pm »
Μόλις έμαθα ότι σε κάποια από τα ΕΕΑΠ παράνομα ο διευθυντής λέει ότι δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο γιατί δεν έχει δάσκαλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστούν οι γονείς και να μην γράψουν τα παιδιά τους , αφού είναι γνωστό με την εγκύκλιο που βγήκε την παρασκευή το μάθημα το ολοήμερου ουσιαστικά κατανέμεται στις ειδικότητες. Αυτό είναι unfair πολύ unfair από κάποιους που θέλουν να αποκαλούν τον ευατό τους συνάδελφο!
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος agglikouPE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 01:12:43 pm »
Συγνωμη συναδελφοι της Α/θμιας,Εγω μεταταξη δεν πηρα αν και δε σας κρυβω οτι θα ηθελα αφου εχω 2 παιδια και η διδε που υπηρετω (χωρις οργανικη φυσικα) ειναι 300χλμ μακρυα απο το σπιτι μου. Μεταθεσεις στην πρωτευουσα χρονια δε βλεπουμε οποτε με ποια λογικη μου λετε οτι δε θα επρεπε να κανω αιτηση μεταταξης?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 01:18:15 pm από agglikouPE06 »

Αποσυνδεδεμένος enkm

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 01:37:55 pm »
Απλά αν είχε δώσει το υπουργείο τα κενά που "ανακάλυψε" ξαφνικά καλοκαιριάτικα, τα οποία 1 μήνα πριν δεν είδε (γι' αυτό λέει δεν έδωσε μεταθέσεις) θα δημιουργούνταν και πάλι ο ίδιος αριθμός θέσεων για μετάταξη, απλά με διαφορετική κατανομή. Είμαι 12 χρόνια μακριά από το σπίτι μου 500χλμ, δεν έχω αλλάξει οργανική για να μην τη χρωστώ και "φιλήσω" .....ποδιές, περιμένοντας τα κενά των ολοήμερων!Μην ξεχνάτε ότι σε κάποιες ειδικότητες της πρωτοβάθμιας ΔΕΝ υπάρχουν συνταξιοδοτήσεις!!!!Τώρα η δευτεροβάθμια βολεύτηκε και εμείς τιμωρούμαστε!

Αποσυνδεδεμένος katerinaaa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 01:54:15 pm »
Παράθεση

Αποσυνδεδεμένος lne06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 02:05:00 pm »
Συμφωνω με την katerinaa ...δεν εχουμε τιποτα με τους συναδελφους, με το υπουργειο που ειναι αναξιοι να ρυθμισουν το προσωπικο τους τα εχουμε. Τωρα δεν υπαρχει ΄λογος να 'φαγωνομαστε' και μεταξυ μας. Ψυχραιμια!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 07:44:40 pm »
Απλά αν είχε δώσει το υπουργείο τα κενά που "ανακάλυψε" ξαφνικά καλοκαιριάτικα, τα οποία 1 μήνα πριν δεν είδε (γι' αυτό λέει δεν έδωσε μεταθέσεις) θα δημιουργούνταν και πάλι ο ίδιος αριθμός θέσεων για μετάταξη, απλά με διαφορετική κατανομή. Είμαι 12 χρόνια μακριά από το σπίτι μου 500χλμ, δεν έχω αλλάξει οργανική για να μην τη χρωστώ και "φιλήσω" .....ποδιές, περιμένοντας τα κενά των ολοήμερων!Μην ξεχνάτε ότι σε κάποιες ειδικότητες της πρωτοβάθμιας ΔΕΝ υπάρχουν συνταξιοδοτήσεις!!!!Τώρα η δευτεροβάθμια βολεύτηκε και εμείς τιμωρούμαστε!

Αυτό που κανείς δεν απαντά είναι:
- Πώς θα κάνανε μετάταξη στην Πρωτοβάθμια, οι όντες καθηγητές της Πρωτοβάθμιας;
- Πώς θα ικανοποιηθεί η δέσμευση του μνημονίου για κινητικότητα, αν δεν γίνει μεταφορά προσωπικού από την Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687