0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε δεν το λες και ακλόνητο τώρα αυτό...
Δεν τους αισθάνεσαι συνάδελφους ? ?? ποιος είσαι ρε μεγάλε ? Και την γνώμη σου αντί να τη λες σε συναδέλφους που αναγκάστηκαν να μεταταγούν στην πρωτοβάθμια με το πιστόλι στον κρόταφο , τράβα στο υπουργείο να κάνεις τα παράπονά σου . Η διαδικασία της μετάταξης μπάζει από παντού , εκεί είναι το πρόβλημα και όχι οι συνάδελφοι της δευτεροβάθμιας .
To "μεγάλε" σε εκείνους που γνωρίζεις. Το συνάδελφο που ήρθε στο σχολείο μια χαρά τον υποδέχτηκα,αλλά στον ίδιο μου τον αδελφό θα έλεγα ότι παράνομα μετατάχθηκε εκεί που μετατάχθηκε απλά η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη.
Το "παράνομα" είναι μια δύσκολα ερμηνευόμενη λέξη και εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις!Ο αναρχικός, φερ' ειπείν, δεν αναγνωρίζει το συστημικό κράτος και τη δικαιοσύνη που του αποδίδεται.Παρ' όλ' αυτά, το κράτος έχει το δικαίωμα να τον συλλαμβάνει για τις παράνομες πράξεις του και να τον τιμωρεί.Αν το βλέπεις από πλευράς νομιμότητας συστήματος και κράτους, τότε είναι καθ' όλα νόμιμο!Αν το βλέπεις από πλευράς αδικούμενου, τότε όσα και να σου πουν, εσύ θα πιστεύεις πως αδικήθηκες!
http://www.alfavita.gr/arthron/αίτηση-αναστολής-των-αποφάσεων-του-υπ-παιδείας-από-το-εφετείο-αθηνών
ενώ ανακοινώθηκαν σήμερα τα λειτουργικά κενά του νομου -που είναι πράγματι πολλά, και πιο κοντά στο νομό που θα μ ενδιέφερε, διατίθενται αποκλειστικά στους συναδέλφους της Δευτεροβάθμιας (!). Όσο για τις δικές μας αιτήσεις για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ που έχουν γίνει από τον Ιούλιο η απάντηση που πήρα από μέλος του ΠΥΣΠΕ είναι οτι πολύ απλά ΔΕ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ σύμφωνα με τις εντολές του υπουργείου (!!!!!).
Απλά αν είχε δώσει το υπουργείο τα κενά που "ανακάλυψε" ξαφνικά καλοκαιριάτικα, τα οποία 1 μήνα πριν δεν είδε (γι' αυτό λέει δεν έδωσε μεταθέσεις) θα δημιουργούνταν και πάλι ο ίδιος αριθμός θέσεων για μετάταξη, απλά με διαφορετική κατανομή. Είμαι 12 χρόνια μακριά από το σπίτι μου 500χλμ, δεν έχω αλλάξει οργανική για να μην τη χρωστώ και "φιλήσω" .....ποδιές, περιμένοντας τα κενά των ολοήμερων!Μην ξεχνάτε ότι σε κάποιες ειδικότητες της πρωτοβάθμιας ΔΕΝ υπάρχουν συνταξιοδοτήσεις!!!!Τώρα η δευτεροβάθμια βολεύτηκε και εμείς τιμωρούμαστε!