0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ποιό fax στο υπουργείο παιδείας στέλνουμε την αίτηση;
Φίλος μου που ασχολείται με τα διοικητικά είπε (και συμφωνώ μαζί του) να μην κοινοποιήσουμε σε κάθε έναν από τους αποδέκτες αλλά να στέλνουμε ξεχωριστό έγγραφο στον καθένα απο αυτούς .Στην κοινοποίηση δεν ειναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν. Απαντά μόνο ο κύριος αποδέκτης. όταν όμως κοινοποιήσουμε σε όλους αυτούς ίσως λάβετε και διαφορετικές απαντήσεις και αυτό θα είναι ενδιαφέρον.............. Επίσης μου έδωσε και ένα καλούπι για όποιον θέλει μια πιο 'υπηρεσιακή αίτηση'Θέμα :Υποβολή Ερωτήματος Σας γνωρίζω ότι την τάδε του μήνα υπέβαλα αίτηση εθελοντικής μετάταξης στην α/θμια εκπ/ση κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του ΥΠΑΙΘ ( υ.α. τάδε...) Η αίτησή μου υπεβλήθη ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος edatacenter στην δδε ταδε και έλαβε αρ. πρωτ....τάδε.. Έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση απο το ΥΠΑΙΘ για την εξέλιξη των αιτήσεων αυτών. Κατόπιν τούτου γνωρίστε μου εγγράφως και αιτιολογημένα, εντός του ευλόγου χρονικού περιθωρίου που ο Νόμος ορίζει τα εξής : α. αν έχει ακυρωθεί αυτή η διαδικασία των εθελοντικών μετατάξεων και αν ναι, για ποιον λόγο δεν γνωστοποιήθηκε στους αιτουντες β. αν οι θέσεις που αφορούσαν τις εν λόγω μετατάξεις συμπίπτουν με τις θέσεις που καλύφθηκαν απο τις υποχρεωτικές μεταταξεις εκπαιδευτικών των ίδιων κλάδων ( σχετική πρόσκληση του ΥΠΑΙΘ υ.α. τάδε και τάδε και τροποποιητική υ.α. τάδε )γ. αν ισχυει το β , απαντήστε μου αν υπάρχει νομικό πλαίσιο και ποιο ειναι αυτο , το οποίο επιτρέπει σε δύο διαφορετικές προκηρύξεις με διαφορετικούς αποδέκτες ( η μεν πρώτη υ.α. αναφέρεται σε σαφή κριτήρια των αιτουντων όπως 5ετή υπηρεσία, μονιμοποίηση κτλ η δε δεύτερη υ.α. αναφέρεται σε πλεονάζον προσωπικό χωρίς ωστόσο αυτό να έχει περιγραφει επακριβώς ) να αιτούνται των ίδιων θέσεων.Σας γνωρίζω ότι επιθυμώ την έγγραφη γνώση των ανωτέρω ως έχων/ έχουσα έννομο συμφέρον και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. ο αιτών/ η αιτούσα. Δικηγορίστικο αλλά καλό, ε;Στείλτε ή το ένα ή το άλλο, αλλά κάντε ΟΛΟΙ κάτι!
Ωραίο το κέιμενο. Να το δημοσιεύσεις για να αρχίσουν να λαμβάνουν γνώση και τα παπαγαλάκια! Το θέμα είναι " πιασάρικο" και θα τους αρέσει... Αν αρχίσουν και το παπαγαλίζουν θα γίνει ντόρος και θα πιεστούν περισσότερο... Να το στείλουμε, αλλά πρώτα πρέεπει νατο διαμορφώσουμε ως μια συνολική κίνηση αντίδρασης (ψήφισμα, αγωγή, δεν ξέρω τί τιτλο θα βάλουμε) και να το υπογράψουμε ίσως και με τα ονόματα μας;;; Αλλιώς μήπως δεν το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους και θεωρήσουν ότι είναι απλά μια προβοκάτσια κάποιων...
καλημερα σε ολους οταν εκανα αιτηση στις υποχρεωτικες κατεθεσα και υπευθυνη δηλωση μη παραιτησης απο τις εθελοντικες με αριθμο πρωτοκολλουθα πρεπει να κανω εκ νεου υποβολη ερωτηματος?
Εγώ έστειλα email και στην 'Ενωση της ειδικότητάς μου. Περιμένω απάντηση.
Αν είναι δυνατόν! Έκανα τόσα χιλιόμετρα να πάω να καταθέσω την αίτηση (3 ώρες δρόμο) και μόλις γύρισα σπίτι με πήρε ο Δ/ντης της Δευτεροβάθμιας να μου πει οτι δεν μπορεί να την στείλει και γιατί δεν την στέλνω εγώ προσωπικά!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος πόλεμος!!!