0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ath77 στις Αυγούστου 29, 2013, 04:06:12 pmΜόνο προς ΚΥΣΠΕ λέτε ή και προς ΚΥΣΔΕ;Δες στην πρωτη σελιδα το λινκ που εδωσε ο blasfemi.Οπωσδηποιτε προς το υπουργειο,στο συγκεκριμενο τμημα ,αυτο που εχει η εγκυκλιος των ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ.Σιγουρα προς ΚΥΣΔΕ,γιατι εκει ανηκουμε και αυτο ειχε τηνα ρμοδιοτητα για τις εμταταξεις αμς,εγω ομως θα εβαζα και ΚΥΣΠΕ,καθως θα εχουν παει ηδη ατομα απο τις υποχρεωτικες μεταταξεις εκει,οποτε τους αφορα και αυτους.
Μόνο προς ΚΥΣΠΕ λέτε ή και προς ΚΥΣΔΕ;
Προσθέστε στα στοιχεία της αίτησης και το νομό της οργανικής θέσης και στην πρώτη γραμμή του κειμένου εκεί που λετε έχω καταθέσει αίτηση συμπληρώστε με Α/Α ..... blasphemy αν σου είναι εύκολο κάνε τις αλλαγές εσύ για να το κατεβάζουν και οι επόμενοι διορθωμένο.ή καλύτερα ΠΥΣΔΕ οργανικής.
Παράθεση από: ath77 στις Αυγούστου 29, 2013, 04:37:42 pmΠροσθέστε στα στοιχεία της αίτησης και το νομό της οργανικής θέσης και στην πρώτη γραμμή του κειμένου εκεί που λετε έχω καταθέσει αίτηση συμπληρώστε με Α/Α ..... blasphemy αν σου είναι εύκολο κάνε τις αλλαγές εσύ για να το κατεβάζουν και οι επόμενοι διορθωμένο.ή καλύτερα ΠΥΣΔΕ οργανικής.Έκανα τις αλλαγές... Το ΠΥΣΔΕ οργανικής δεν το έβαλα αφού αριστερά στην αίτηση δηλώνεις σχολείο οργανικής...Μπορείτε να το δείτε εδώ: https://docs.google.com/file/d/0B1S1QNLOzv3LWFBtemFUYnVUSFE/edit?usp=sharing
οι εθελοντικές ενσωματωθηκαν στις υποχρεωτικές....μην το ψαχνετε..κααταλαβαν το λαθος τους και το διόρθωσαν.....ενα λαθος δεν διορθωνετε με αλλο λάθος....ηταν τοσα πολλα τα πλεονασματα στις αστικές περιοχές που η κατασταση θα γινόταν έκρυθμη...θα πρεπει καποια στιγμη να μπει μια σειρά σε αυτό το χαος που επικρατουσε...εξαλλου και τα μορια των μακρινών ηταν στις περισσότερες περιπτώσεις πλασματικα......
Δεν ενσωματώθηκαν! Είναι απολύτως βέβαιο αυτό!
Παράθεση από: marvac στις Αυγούστου 29, 2013, 05:36:11 pmΔεν ενσωματώθηκαν! Είναι απολύτως βέβαιο αυτό!'Εχεις κάποια πληροφόρηση;