0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: naupaktos στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:37:37 pmΠαράθεση από: koz_driver στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:32:52 pmΚάτι βγήκε στο Alfavita. Μετατάξεις-αποσπάσεις. Δειτε και εσείς.Είναι οι διοικητικές που λέγαμε....Συνάδελφοι, σ' αυτό το αρχείο εκτός από τις μετατάξεις των Διοικητικών είναι και αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ!Όσο για τις εθελοντικές, εάν δεν έχουμε νέα και αύριο μετά το ΚΥΣΔΕ, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πότε περιμένουν να τα βγάλουν;;
Παράθεση από: koz_driver στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:32:52 pmΚάτι βγήκε στο Alfavita. Μετατάξεις-αποσπάσεις. Δειτε και εσείς.Είναι οι διοικητικές που λέγαμε....
Κάτι βγήκε στο Alfavita. Μετατάξεις-αποσπάσεις. Δειτε και εσείς.
Απο τετοια ενημερωση χορτασαμε.Σημερα στην β/θμια μου,ολοι μου ελεγαν οτι θα γινουν.Μιλησα και προσωπικα με τον προισταμενο μου,ο οποιος το σαβ/κο παρευρεθηκε σε συσκεψη του περιφερειαρχη της περιφερειας μας,με τους αλλους προσταμενους,και εκει ηταν και ο γενικος γραμματεας του υπουργειου παιδειας,ο Κ.Κυριαζης.Αυτος λοιπον σε ερωτημα που τεθηκε απο τον προισταμενο της διδε μου,τι θα γινει με τις εθελοντικες των 945,απαντησε οτι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.Το γεγονος αυτο ειναι σιγουρο.Το αν θα πιστεψουμε η οχι το υπουργειο ειναι αλλο θεμα,για αυτο και κραταω και μικρο καλαθι,αλλα σαφεστατα ειναι πολυ πιο εγκυρο να λεγεται αυτο απο το στομα του Γενικου γραμματεα του υπουργειου,απο εναν αιρετο,που τοσο καιρο ηταν αφαντος.Για ακυρωση δεν τιθεται καν θεμα...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ.Συνεχιστε να καταθετετε την αιτηση/υπομνημα,και πιεστε προς πασα κατευθυνση για να γινουν.<< Στοιχεία μετατάξεων εκπαιδευτικών, λόγω πολλών ενστάσεων ζητά η ΠΕΚΑΠΈκκληση προς το υπουργείο Παιδείας εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ενστάσεων αλλά και της ανησυχίας πολλών εκπαιδευτικών επί της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, να δημοσιεύσει τα πλήρη στοιχεία όσων αιτήθηκαν μετάταξης (αξιολογικούς πίνακες με τα μόρια που είχε ο κάθε εκπαιδευτικός, όπως όριζε το εγχειρίδιο οδηγιών που εξέδωσε το υπουργείο για την ηλεκτρονική υποβολή προτίμησης των δύο περιοχών, τις προτιμήσεις των εκπαιδευτικών και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προέλευσης), απευθύνει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Καθηγητών πληροφορικής.Παράλληλα η ΠΕΚΑΠ ζητά την άμεση υλοποίηση των Μετατάξεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών, ΠΕ18.41 Δραματικής Τέχνης, ΠΕ19 Πληροφορικής Πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και ΠΕ20 Πληροφορικής Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με την εγκύκλιο 38784/Δ1/20-3-2013. Η Π.Ε.ΚΑ.Π. υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή συντάχθηκε με την Ο.Λ.Μ.Ε. ζητώντας την απόσυρση των Υπουργικών Αποφάσεων και την πραγματοποίηση των εθελοντικών που εκκρεμούν από τον Μάρτη και ότι μαζί με τις υπόλοιπες επιστημονικές ενώσεις που εμπλέκονται, διεκδίκησε επί πολλούς μήνες το άνοιγμα των οργανικών θέσεων στα Δημοτικά και την πλήρωσή τους με αδιάβλητο τρόπο και με συγκεκριμένα αξιοκρατικά κριτήρια.>>πηγη:http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/stoixeia-metataxeon-ekpaideytikon-logo-enstaseon-zhta-pekap
Παράθεση από: mariacurie στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:31:51 pmΔεν μπορω να καταλάβω με ποιον τρόπο θα γίνουν πλέον. Δηλαδή θα γίνει εκαθάριση των πινάκων από αυτους που ήδη πήραν μετάταξη ; Αυτό ειναι νόμιμο; Μπερδευει πολύ το πράγμα.Πλακα κανεις τωρα.Εδω δεν εβγαλαν τα μορια υτων που μεταταχθηκαν υποχρεωτικα.Σε αυτο θα κολλησουν;;Προφανως και θα κανουν αυτο,για αυτο και εγω ελεγα οτι δεν θα κανω αιτηση στις υποχρεωτικες γιατι ρισκαρω τις εθελοντικες ΑΝ βγουν.
Δεν μπορω να καταλάβω με ποιον τρόπο θα γίνουν πλέον. Δηλαδή θα γίνει εκαθάριση των πινάκων από αυτους που ήδη πήραν μετάταξη ; Αυτό ειναι νόμιμο; Μπερδευει πολύ το πράγμα.
ποιο ΚΥΣΔΕ...αφου ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ (Καλομοίρης) σήμερα μου είπε πως έχουν ακυρωθεί οι 945....
Έχουν γίνει απίστευτα μαγειρέματα!!! Σήμερα έμαθα τα μόρια των μεταταχθέντων στις υποχρεωτικές....Έχουν πάρει μετάταξη άτομα με λιγότερα και άλλοι με περισσότερα οχι... Και πλεον μιλάω με επίσημα ονοματεπώνυμα και αριθμούς μορίων... Κανονικά το υπουργείο θα έπρεπε να έχει κατακλυστεί από ενστάσεις!!! Θα φάνε ψωμί οι δικηγόροι με τις καραγκιοζιές αυτές... Για τις δικές μας δεν έχω καμία καινούρια πληροφορία δυστηχώς...
Παράθεση από: teacher_ στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:07:30 pmΠαράθεση από: naupaktos στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:37:37 pmΠαράθεση από: koz_driver στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:32:52 pmΚάτι βγήκε στο Alfavita. Μετατάξεις-αποσπάσεις. Δειτε και εσείς.Είναι οι διοικητικές που λέγαμε....Συνάδελφοι, σ' αυτό το αρχείο εκτός από τις μετατάξεις των Διοικητικών είναι και αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ!Όσο για τις εθελοντικές, εάν δεν έχουμε νέα και αύριο μετά το ΚΥΣΔΕ, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πότε περιμένουν να τα βγάλουν;;ποιο ΚΥΣΔΕ...αφου ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ (Καλομοίρης) σήμερα μου είπε πως έχουν ακυρωθεί οι 945....
Παράθεση από: naupaktos στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:47:26 pmΈχουν γίνει απίστευτα μαγειρέματα!!! Σήμερα έμαθα τα μόρια των μεταταχθέντων στις υποχρεωτικές....Έχουν πάρει μετάταξη άτομα με λιγότερα και άλλοι με περισσότερα οχι... Και πλεον μιλάω με επίσημα ονοματεπώνυμα και αριθμούς μορίων... Κανονικά το υπουργείο θα έπρεπε να έχει κατακλυστεί από ενστάσεις!!! Θα φάνε ψωμί οι δικηγόροι με τις καραγκιοζιές αυτές... Για τις δικές μας δεν έχω καμία καινούρια πληροφορία δυστηχώς... Έχουν αναρτηθεί κάπου τα μόρια;Θα ανακοινωθούν ή είναι κρατικό μυστικό υψίστης ασφαλείας;
Παράθεση από: ath77 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:29:16 pmΠαράθεση από: naupaktos στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:47:26 pmΈχουν γίνει απίστευτα μαγειρέματα!!! Σήμερα έμαθα τα μόρια των μεταταχθέντων στις υποχρεωτικές....Έχουν πάρει μετάταξη άτομα με λιγότερα και άλλοι με περισσότερα οχι... Και πλεον μιλάω με επίσημα ονοματεπώνυμα και αριθμούς μορίων... Κανονικά το υπουργείο θα έπρεπε να έχει κατακλυστεί από ενστάσεις!!! Θα φάνε ψωμί οι δικηγόροι με τις καραγκιοζιές αυτές... Για τις δικές μας δεν έχω καμία καινούρια πληροφορία δυστηχώς... Έχουν αναρτηθεί κάπου τα μόρια;Θα ανακοινωθούν ή είναι κρατικό μυστικό υψίστης ασφαλείας;τα έχεις πουθενά να μας τα δώσεις;;
ΠαράθεσηΣημερα στην β/θμια μου,ολοι μου ελεγαν οτι θα γινουν.Μιλησα και προσωπικα με τον προισταμενο μου,ο οποιος το σαβ/κο παρευρεθηκε σε συσκεψη του περιφερειαρχη της περιφερειας μας,με τους αλλους προσταμενους,και εκει ηταν και ο γενικος γραμματεας του υπουργειου παιδειας,ο Κ.Κυριαζης.Αυτος λοιπον σε ερωτημα που τεθηκε απο τον προισταμενο της διδε μου,τι θα γινει με τις εθελοντικες των 945,απαντησε οτι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.Μίλησα με αιρετο χτες και τον ρώτησα αν θα γίνουν οι εθελοντικές των 945 και μου λέει : Είναι στο γραφείο του Μητσοτάκη για υπογραφή.Οι εθελοντικές των 945 ξαναρωτάω ή οι 4600; Όχι οι εθελοντικές.Αφού κλείνω το τηλέφωνο παίρνω και άλλο αιρετό για επιβεβαίωση και καταλήξαμε ότι.... η άλλη εννοούσε τις εθελοντικές για τους διοικητικούς. Ο δεύτερος αιρετός μου είπε ότι και αυτός τις είχε ξεχάσει αυτές τις μετατάξεις και μου υποσχέθηκε να ρωτήσει στο υπουργείο;Καταλαβαίνετε;;;;;;;; ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ.Μήπως λοιπον και ο κ. Κυριαζης εννοούσε τις εθελοντικές των διοικητικών;;
Σημερα στην β/θμια μου,ολοι μου ελεγαν οτι θα γινουν.Μιλησα και προσωπικα με τον προισταμενο μου,ο οποιος το σαβ/κο παρευρεθηκε σε συσκεψη του περιφερειαρχη της περιφερειας μας,με τους αλλους προσταμενους,και εκει ηταν και ο γενικος γραμματεας του υπουργειου παιδειας,ο Κ.Κυριαζης.Αυτος λοιπον σε ερωτημα που τεθηκε απο τον προισταμενο της διδε μου,τι θα γινει με τις εθελοντικες των 945,απαντησε οτι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
Ρε παιδιά, συγνώμη δηλαδή αλλά εδώ στο νομό μου σήμερα οι συνάδελφοι που πήραν με τις υποχρεωτικές κάναν και αιτήσεις τοποθέτησης σε δημοτικά και μάλιστα ΕΑΕΠ που υποτίθεται είναι κλεισμένα για τις εθελοντικές. Αυτό δε σας ανησυχεί;;;