0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξαναπήρα τηλέφωνο στη Δευτεροβάθμια και μου είπαν ότι δεν έχει βγει κάτι... να έχω το νού μου στο ίντερνετ αν θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση μέσα στο ΣΚ ή διαφορετικά να ξαναπάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί... συγνώμη αν πρέπει να πάω στο νησί πως θα βρεθώ εκει τη Δευτέρα κολυμπώντας??? (να κάνουμε και λίγο χιούμορ )
Παράθεση από: Emmortal στις Αυγούστου 30, 2013, 02:57:41 pmΞαναπήρα τηλέφωνο στη Δευτεροβάθμια και μου είπαν ότι δεν έχει βγει κάτι... να έχω το νού μου στο ίντερνετ αν θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση μέσα στο ΣΚ ή διαφορετικά να ξαναπάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί... συγνώμη αν πρέπει να πάω στο νησί πως θα βρεθώ εκει τη Δευτέρα κολυμπώντας??? (να κάνουμε και λίγο χιούμορ )Αλιμονο....υπαρχει τροπος.....θα διακτινιστουμε.....απλα πραγματα!!!
επίσης έχετε κάποια ενημέρωση για τον τρόπο που θα γίνουν οι τοποθετήσεις?εμάς (Μεσσηνία) μας είπαν να παρουσιαστούμε αθμια (ευτυχώς όμως και η βθμια είναι στον ίδιο όροφο!!) και θα δούμε τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις, αφού δεν έχουν κάποια διευκρίνηση...θα γίνουν (οι τοποθετήσεις) με βάση τα μόρια των μεταθέσεων? θα προσμετρηθούν τα +5, +7, +14 ανάλογα με τα επιπλέον προσόντα?
Παράθεση από: moukis στις Αυγούστου 30, 2013, 03:42:37 pmεπίσης έχετε κάποια ενημέρωση για τον τρόπο που θα γίνουν οι τοποθετήσεις?εμάς (Μεσσηνία) μας είπαν να παρουσιαστούμε αθμια (ευτυχώς όμως και η βθμια είναι στον ίδιο όροφο!!) και θα δούμε τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις, αφού δεν έχουν κάποια διευκρίνηση...θα γίνουν (οι τοποθετήσεις) με βάση τα μόρια των μεταθέσεων? θα προσμετρηθούν τα +5, +7, +14 ανάλογα με τα επιπλέον προσόντα?γενικά αυτά δε μετράνε.Μετράει όμως η συνυπηρέτηση στην τοποθέτηση.Στην εδώ Αθμια που έχει και στη διάθεση, πώς θα γίνουν οι τοποθετήσεις αν δε γίνει μετατροπή των μορίων;
Στο δελτίο τύπου της ανακοίνωσης των μετατάξεων, γράφει "οι 2.495 θα καλύψουν εκπαιδευτικές θέσεις εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης και στην πόλη που ήδη βρίσκονται". Αυτό σημαίνει ότι η εντοπιότητα έχει απόλυτη προτεραιότητα; Μοριοδοτείται; Ή μήπως η τοποθέτηση θα γίνει στην ίδια πόλη όπου ο καθένας υπηρέτησε το προηγούμενο σχολικό έτος;
Hello everyone! Φαντάζομαι είμαι στο θέμα, στη ΔΔΕ Μαγνησίας έβγαλαν ανακοίνωση ότι και οι μεταταγμένοι (σε οποιοδήποτε ΠΥΣΠΕ & οποιαδήποτε διοικητική θέση) θα παρουσιαστούν σε σχολείο που όρισαν (για όσους ήταν στη διάθεση) ή στη μέχρι τώρα οργανική τους θέση. Σήμερα το έβγαλαν.