0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανάληψη υπηρεσίας μπορεί να γίνει μόνο μετά την ημερομηνία του ΦΕΚ, αυτή τη στιγμή δεν ανήκουμε ακόμη στην α/μια. Και στη δική μου α/μια είπαν να περιμένουμε το φεκ.Αυτό με τα μόρια απόσπασης (πίνακας http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/apospaseis-ekpaidevtikwn/1364-krithria-moria-aithseis-apospaseis.html) δεν ξέρω αν είναι σωστό, γιατί εμείς ήρθαμε με μετάταξη και όχι με απόσπαση.Τα κενά θα φορούν μόνο σχολεία ΕΑΕΠ ή ακόμα και απλά ολοήμερα; Έχετε κάποια ενημέρωση γι'αυτό;
Ερωτηση: ο ν 4172 ειναι ο νομος που αφορα εμας που πηραμε μεταταξη απο
Παράθεση από: Fofaki στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:58:04 pmΕρωτηση: ο ν 4172 ειναι ο νομος που αφορα εμας που πηραμε μεταταξη απο
Τα κενά θα φορούν μόνο σχολεία ΕΑΕΠ ή ακόμα και απλά ολοήμερα; Έχετε κάποια ενημέρωση γι'αυτό;
Παράθεση από: sophia_d στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:46:04 pmΤα κενά θα φορούν μόνο σχολεία ΕΑΕΠ ή ακόμα και απλά ολοήμερα; Έχετε κάποια ενημέρωση γι'αυτό;Είναι αδύνατον να τοποθετηθούμε όλοι σε ΕΑΕΠ. Στο νομό μου υπάρχουν 17 ΕΑΕΠ και μεταταχθήκαμε 25 άτομα (28 θέσεις υπήρχαν στο δελτίο τύπου). Άρα κάποιοι από μας θα πάνε και σε ολοήμερα εκτός κι εάν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν κι άλλα ΕΑΕΠ.
Είναι αδύνατον να τοποθετηθούμε όλοι σε ΕΑΕΠ. Στο νομό μου υπάρχουν 17 ΕΑΕΠ και μεταταχθήκαμε 25 άτομα (28 θέσεις υπήρχαν στο δελτίο τύπου). Άρα κάποιοι από μας θα πάνε και σε ολοήμερα εκτός κι εάν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν κι άλλα ΕΑΕΠ.
Παράθεση από: Aκριβή στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:17:22 pmΕίναι αδύνατον να τοποθετηθούμε όλοι σε ΕΑΕΠ. Στο νομό μου υπάρχουν 17 ΕΑΕΠ και μεταταχθήκαμε 25 άτομα (28 θέσεις υπήρχαν στο δελτίο τύπου). Άρα κάποιοι από μας θα πάνε και σε ολοήμερα εκτός κι εάν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν κι άλλα ΕΑΕΠ.Έχω την εντύπωση όμως ότι οι οργανικές θα αφορούν τα ΕΑΕΠ δημοτικά. Το καλό είναι ότι αυξάνονται κάθε χρονιά.
Παράθεση από: Aκριβή στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:17:22 pmΕίναι αδύνατον να τοποθετηθούμε όλοι σε ΕΑΕΠ. Στο νομό μου υπάρχουν 17 ΕΑΕΠ και μεταταχθήκαμε 25 άτομα (28 θέσεις υπήρχαν στο δελτίο τύπου). Άρα κάποιοι από μας θα πάνε και σε ολοήμερα εκτός κι εάν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν κι άλλα ΕΑΕΠ.Το ωράριο στην Α/μια είναι 24 ώρες (μετά από 10ετία μειώνεται κατά 1 ώρα). Για να έχει κάποιος ΠΕ19 24ωρο, θα πρέπει να πηγαίνει σε 12θέσιο(22ώρες) και να συμπληρώνει ωράριο και σε 2ο σχολείο(άλλες 2 ώρες). Γι'αυτό και πιστεύω ότι οργανικές θα δοθούν σε ΕΑΕΠ δημοτικά και θα συμπληρώνουμε ωράριο και στο ολοήμερο.