0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα είναι οι χιλιάδες πληροφορικάριοι που δεν έχουν ωράριο . Σε κάθε σχολείο 2-3 που δεν έχουν αντικείμενο και όχι η αλγοριθμική κλπ. Χιλιάδες υπεράριθμοι πληροφορικάριοι .Η πληροφορική δεν είναι βασική επιστήμη όσο και να προσπαθείτε να μας πείσετε. Το λύκειο είναι σχολείο γενικής παιδείας και χρειάζεται βασικές επιστήμες όπως φυσική-χημεία-βιολογία.
Ωραία, να κάνουν όλοι 6 ώρες απλή μέθοδο των τριών... και κουβάλημα ενός αγνώστου...Συνάδελφοι πληροφορικοί, μην ακούτε τους Χημικάριους. Απλά δεν έχουν
τέοιο πρελούδιο υποκρισίας δεν ξαναείδαμε γραμμένο στο φόρουμ. ρε anixia τι να πεις ρε γαμότο. τους βάλανε πέρυσι μονόωρα να βολευτούν την τελευτάια στιγμή σε ένα μάθημα που παντού στο εξωτερικό για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ , είναι προαπάιτηση η γνώση της ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ πληροφορική. δεν αρκούσε βέβαια , χάλαγε η πιάτσα των ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ( γιατί αυτό είναι το θέμα και μόνο, άντε πια ). και τώρα βλέπω να αναλύουνε μέχρι και την συνάφεια του ενός και του άλλου και σε ποιά σχολή κλπ. ποιοι; ένας θεός ξέρει. έχει δίκιο ο lakeros33. θα πέσει πολύ γέλιο στις συναφείς σχολές. το σαν πέμπτο μάθημα εστω , που ( κακώς και αυτό κατά εμέ) πρότεινε η ένωση χημικών με την ύλη της γενικής παιδείας της τρίτης , γιατί τους χάλασε; εκεί αποκαλύφθηκε ΑΚΡΙ
είχα παρακολουθήσει προσεκτικά όλη την διαβούλευση πέρυσι. με την γνωστή κατάληξη. και ξέρω τι γράφω και τι λέω. έχω αποδείξει απόλυτα σε όλους που πρέπει , πόσο <<ασόβαρος>> είμαι. στα 50 μας κοντά κάποιοι συνάδελφοι καθόμαστε και γράφουμε την γνώμη μας και ενημερώνουμε οικιοθελώς τους συναδέλφους ή συμβουλέυουμε ή βοηθάμε , για να τα ακούμε και από τα πιτσιρίκια. το θλιβερό είναι ότι έστω και με καυστικό καμιά φορά τρόπο, λέμε την αλήθεια χύμα και οι απαντήσεις δεν είναι τίποτα άλλο από ρεσιτάλ υποκρισίας. δεν πειράζει. ευχαριστώ προσωπικά όλους τους συναδέλφους που επικοινώνησαν , που δεν απάντησαν σε αυτό το τόπικ. και εγώ δεν το βλέπω σαν απάντηση. ούτε σαν κόντρα. συμβουλευτικά και μόνο γράφω , γιατί παίζει μεγάλο ρόλο η ντομπροσύνη στο τι λέμε. και τώρα μπορώ να πω ότι δεν θα ξαναγράψω. ο ασόβαρος χημικάριος. τον λόγο τον έχετε οι σοβαροί επιστημονικάριοι.
η Ε.Ε.Χ. έκανε μία πρόταση , που η άρνησή της έδειξε κατά εμένα την πραγματικότητα. γιατί ήταν σωστή μεν , αλλά δεν <<εξυπηρετουσε>> δε