0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νέοι διορισμοί είναι δύσκολο να γίνουν.Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα όλοι όσοι είστε από 3 χρόνια και πάνω εξόριστοι σε χωριά/νησιά, να φτιάξετε έναν σύλλογο και να διεκδικήσετε επιτέλους το αυτονόητο; Ν'ανοίξουν επιτέλους οι φάκελοι όλων εκείνων των "έξυπνων" που βρέθηκαν αποσπασμένοι ή με μεταθέσεις ή δεν ξέρω κι εγώ πώς και με ποια κριτήρια, στα διάφορα γραφεία δευτεροβάθμιας με πλασματικά μόρια "γκατζολίας" δίπλα στα σπίτια τους και να απαιτήσετε να υπηρετήσουν κι εκείνοι τουλάχιστον 3 χρόνια σε ανάλογες περιοχές μ'εσάς, κι εσείς να πάτε επιτέλους στα αστικά κέντρα; Είναι πολύ άδικο να διαβάζω για κόσμο που είναι 6, 7, 10, 15 χρόνια μακριά απ' τα αστικά κέντρα, μακριά απ' τις οικογένειές τους ή τους φίλους τους και μάλιστα με 600 και 800 ευρώ, τη στιγμή που άλλοι "έξυπνοι" εκμεταλλεύτικαν ηλίθιους "νόμους" που φτιάχτηκαν για το αποκλειστικό τους βόλεμα! Δε φτάνει μόνο το χιούμορ και η μοιρολατρεία σε τέτοιες περιπτώσεις...η ΟΛΜΕ είναι πουλημένη, το μόνο που τη νοιάζει είναι οι "παλιοί" (για τα ψηφαλάκια), τα "επιφανειακά αιτήματα" που πουλάνε τη δεδομένη χρονική στιγμή (βλ.κομμωτές, σχολικοί φύλακες όπως είπε παραπάνω κάποιος), ίσα να κάνουνε ντόρο για να μην τους πάρουν και είδηση ότι στόχος τους είναι η μετέπειτα βουλευτική/υπουργική καρέκλα, και γενικά η ΟΛΜΕ δεν αγγίζει πια το μέσο διορισμένο νέο εκπαιδευτικό! Ούτε απαιτεί γι'αυτόν! Απόδειξη; Ούτε μία ενημέρωση δεν υπάρχει από κανέναν αιρετό για τίποτα που αφορά πχ τις μεταθέσεις! Εγώ δεν είμαι διορισμένη, δεν πέτυχα στον ΑΣΕΠ, όμως μ'αυτά που διαβάζω αναρρωτιέμαι τελικά αν είμαι τυχερή ή άτυχη...στη θέση σας πάντως θα προσπαθούσα να έρθω σε επαφή και με άλλους που είναι στην ίδια μοίρα και θα απαιτούσα περισσότερα! Θα προσπαθούσα να κινητοποιηθώ! Ίσως να οργανωνόσασταν και να τηλεφωνούσατε ή να ζητούσατε ακρόαση απ' τον Υπουργό με τα παραπάνω και χίλια δυο άλλα επιχειρήματα! Δεν είναι δυνατόν να'ναι κάποιοι εξόριστοι πχ 10 χρόνια σ'ένα απομακρυσμένο χωριό, και στο απέναντι πλάνο, να'ναι κάποιοι άλλοι που ήρθαν με πλασματικά μόρια των περιοχών σας, δίπλα στο σπιτάκι τους και άραξαν για πάντα!! Κάποιοι θα πουν "διαίρει και βασίλευε"! Αηδίες! Αυτό θα τους βολέψει να πουν! Αυτό όμως δεν είναι τίποτ'άλλο παρά απαίτηση ισονομίας και δικαιοσύνης! (δημοκρατία δεν-λέμε ότι-έχουμε;) Ή όλοι επαρχία για ένα "χ" χρονικό διάστημα (όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι) ή κανείς! Συγνώμη που επεμβαίνω στα των διορισμένων, αλλά έχω δικούς μου ανθρώπους που περνάνε ανάλογο λούκι και μπορώ να καταλάβω! Καλό κουράγιο και μην τα παίρνετε όλα με "χαλαρό χιουμοράκι" ή ηττοπάθεια! Καλό και το χιούμορ και η αισιοδοξία, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις κραυγαλέας αδικίας κι αδιαφορίας απ' τα λαμόγια που κυβερνούν, ο θυμός και η δράση είναι ακόμα καλύτερα! Καλό κουράγιο κι εύχομαι να'ρθουν καλύτερες μέρες για όλους σας!
... Μπράβο σου... έχω βαρεθεί και στο παρελθόν να τα γράφω αυτά... Αναδρομικός έλεγχος σε όλα... Μόρια περιοχής μόνον εφόσον τα έχεις υπηρετήσει... Άλλωστε γι' αυτό και ονομάζονται μόρια ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ... Τα χρεώνεσαι εφόσον έχεις ζήσει τις δυσμενείς συνθήκες... Αλλά δυστυχώς εδώ θα βρεθείς αντιμέτωπος με την παθογένεια όλων των προηγουμένων δεκαετιών...