0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι όποιον ήξερα απλώς με μεταπτυχιακό (όχι και διδακτορικό) ΠΗΡΕ μετάταξη. Εγώ ως εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας δεν θα έρθω ποτέ κοντά στο σπίτι μου! Προσοχή "κοντά" και όχι "στο" σπίτι μου![/quoteΔυστυχώς εγώ, αν και β/θμιας και με μεταπτυχιακό, δεν πήρα μετάταξη και περιμένω, ματαίως, εδώ και πάρα πολλούς μήνες να μάθω κατά πόσον θα δικαιωθώ στην ένσταση που έκανα, καθώς βρήκα πολλά άτομα με μόρια κάτω από εμένα που πήραν μετάταξη. Μην το ψάχνεις, "βρωμάει" από παντού...
Tι σχεση εχουν τα μεταπτυχιακα με την μεταθεση μπορει να μας εξηγησει καποιος? Μονο οι μοναδες δυσμενων συνθηκων εχουν σχεση με μεταθεση.Το μεταπτυχιακο μπορει να συνδεθει με μια θεση εξειδικευμενη προισταμενος σε εκπ.θεματα π.χ. Να μη μπερδευουμε τα πραγματα.
stellousiδεν διαφωνώ καθόλου με όσα γράφεις. Αντίθετα αυτό ακριβώς έγραψα και γω : ΄πως δεν έχουν πάρει όλοι μεταπτυχιακά επί ίσοις όροις". Κάποιοι παιδεύτηκαν και έφτυσαν αίμα και κάποιοι άλλο στο ρελαντί είτε το αγόρασαν, είτε το πλήρωσαν μέσω τρίτων, είτε σπρώχθηκαν καταλλήλως προς αυτό... και εξηγώ γιατί ίσως ως πιο νέοι να σας έχουν διαφύγει κάποια πράγματα : έζησα εκείνη την τραγική περίοδο που "όλως τυχαίως" άδειες υπηρεσιακής εκπαίδευσης έπαιρναν μονοκοπανιά, αυτοχρήμα και αβλεπτί τα παιδιά του βαθέους κράτους και μόνο !! Αυτό σημαίνει ότι τώρα, όλοι αυτοί έχουν βγει μπροστά σε μόρια για θέσεις ευθύνης έναντι άλλων με λιγότερους πράσινους κόκκους... Σε καμιά δεκαετία θα σκάσουν μύτη οι ...."μπλε κόκκοι" και θα πάρουν παραμάσχαλα τους εν λόγω "πράσινους".... και στο μεταξύ αυτοί που πραγματικά αγωνίστηκαν θα μένουν δυστυχώς πάντα στο ράφι.... Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά κακώς κείμενα στην βιομηχανία "μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και μοριοδότησή του"... και όπως έχω γράψει και άλλες φορές, υπάρχει και η βλακώδης τελικά άποψη "μοριοδοτώ το ίδιο τα πάντα...." . Αν το σκεφτείς, γιατί να μοριοδοτηθεί μεταπτυχιακό στην αναπαραγωγή του κολεόπτερου το ίδιο με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση της εκπαίδευσης για κάποιον που πάει να γίνει Διευθυντής Σχολείου ή Διεύθυνσης; Μεγάλο θέμα ανοίξαμε πάλι....
μα αυτό δεν το γραψαμε και εγω και η γαριδουλα (αν θυμαμαι καλα το ψευδωνυμο) επειδή το φανταστηκαμε..ακούγεται παρα πολύ εντονα και απορω πως δεν το λενε και οι συνδικαλιστες..τελος παντων θα φανει σε λιγο καιρο..ως δεδομενο μου το μετεφεραν εμενα..φυσικα ποτε δεν ξερεις γιατι το καλοκαιρι ακουγοταν για υποχρεωτικες μεταθεσεις, ότι οι γυμναστες κινδυνευουν με διαθεσιμοτητα κ τιποτε δεν εγινε απλα μου το μετεφεραν σαν δεδομενο στο σχολειο και μου ειπαν και βαθμος πτυχίου ότι θα μετραει..τελος παντων..στις μετατάξεις πως ακριβως μετρησαν?απλα ζητησαν να δηλωσουν αν ειχες μεταπτυχιακο?