0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειναι καν αρθρο αλλα παραφραση των 'στρατηγικων' στοχων του υπουργειου για το 2014.
Κάθε μεσημεράκι που γυρνάω από το σχολείο ανοίγω τον υπολογιστή και με αγωνία κοιτάω μήπως βγήκε κάτι για τις μεταθέσεις. Εδώ και 4 μήνες τώρα. Δηλαδή μόλις σταμάτησα να ασχολούμαι με το αν θα πάρω απόσπαση γύρω στα τέλη Οκτώβρη άρχισε το επόμενο άγχος. Ώρες ώρες νομίζω ότι από τότε που διορίστηκα αυτό είναι το μόνο μεγάλο μου πρόβλημα (δόξα τω θεω τουλάχιστον)... Εκείνες τις ώρες λοιπόν μετανιώνω που έδωσα ΑΣΕΠ και πέρασα, μετανιώνω που αναγκάζομαι να μεγαλώνω το παιδί μου μόνη μου, μακριά από το μπαμπά του από την οικογένεια μας και αναρωτιέμαι αν τελικά κάνω καλά και αν αξίζει τον κόπο. Δεν το κάνω για το οικονομικό όφελος αλλά γιατί πραγματικά η δουλειά μου με κάνει ευτυχισμένη και είναι αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Όμως πραγματικά αν με τις νέες αλλαγές, το όνειρο της μετάθεσης- όσο κι απατηλό κι αν είναι δεν παύει να είναι όνειρο που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να το παλεύουμε εδώ στα Δωδ/σα - χαθεί, τότε πραγματικά θα παραιτηθώ, δεν αξίζει τον κόπο, παιδιά, ούτε την ψυχική φθορά που υφιστάμεθα εμείς κι οι οικογένειές μας...
http://tinyurl.com/pyuo4l3 (άρθρο από alfavita)Είναι βέβαιο ότι "εκνευρίζονται" με τα λειτουργικά κενά που προκύπτουν με κάθε τρόπο οι "υπεύθυνοι".Συνεπώς τραβούν όλες τις διαδικασίες νωρίτερα και τις μεταθέσεις αργότερα για να καλύπτουν τα κενά οργανικά και όχι λειτουργικά με αποσπάσεις.Θέλουν νοικοκυριό οι άρχοντες.Μην και φύγει κανένα ευρώ και δεν έχουμε φραγκάκια για τα δικά μας παιδιά (ΜΚΟ)...
Μα για να καλυφθούν τα κενά οργανικά δεν πρέπει να γίνουν μεταθέσεις και διορισμοί; Εφόσον αυτά δεν γίνουν, θα καλυφθούν με αναπληρωτές; Με αποσπάσεις; Δηλαδή θα υπάρχει το φαινόμενο στην Αττική να διορίζονται αναπληρωτές και Κυκλάδες-Δωδεκάνησα να παραμένουν οι μόνιμοι και να φτάσουν τα 200 μόρια; Ως πότε παλληκάρια θα γίνεται αυτό;;
PANMETS, .....αν ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε έτσι, δεν θα βγάλουμε άκρη!!! Κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει, αν θέλουν δουλίτσα οι αναπληρωτές ας πάνε στην "πινέζα"!! Αν δεν πάνε οι πρώτοι, θα πάνε οι επόμενοι!!!Θες να μπούμε σε τέτοια κουβέντα???
Ο αναπληρωτης πηγαινει στην Αττικη ή σε μια αλλη πολη ευκολα, ενω σε νησι οχι με τοση προθυμια. Γι ΄ αυτο οσοι αναλαμβανουν εκει υπηρεσια απο τους αναπληρωτες, πολλοι παραιτουνται. Ενω οι μονιμοι θα μεινουν εκει οσο χρειαστει, αλλιως ας παραιτηθουν απο το Δημοσιο.
Νομιζω οτι κανεις υπευθυνος δεν καθεται να σκεφτει τον πονο του μονιμου που ειναι μακρια απ το σπιτι του. Σκασιλα τους. Αλλες ειναι οι προτεραιοτητες τους τον καθηγητη παντα χ....μενο τον ειχαν