0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
knkn, σωστή η παρατήρησή σου για το θέμα της αξιολόγησης.Αλλά δεν αναφέρθηκα (μόνο) σε εμένα, ούτε τα διαβάζω μόνο εγώ.Ξέρω ότι είναι πολύς κόσμος με τεταμένα νεύρα, και γι'αυτό ό,τι γράφουμε καλό είναι να το τεκμηριώνουμε.
Ως τις 15 Ιουνίου θα καταρτιστούν πίνακες, μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία υποχρεωτικών μεταθέσεων. Αν προηγηθούν οι υποχρεωτικές μεταθέσεις, οι κανονικές πότε άραγε θα ανακοινωθούν; Εξακολουθώ να έχω την απορία τι θα ισχύσει για αυτούς που είναι χρόνια αποσπασμένοι σε υπηρεσίες. Ίδωμεν......
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.1. Τα οργανικά κενά είναι αναλόγως των ωρών των σχολείων (που θα μείνουν) και των ωρών που θα υπάρχουν (αριθμός παιδιών, ωρες ανά ειδικότητα κ.τ.λ.). Μιλάμε πάντα για αυτές που θα ισχύουν από το myschool (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε). Οπως καταλαβαίνετε ειδικά για την ββθμια αν δεν αλλάξει κάτι οι ώρες των μαθημάτων επιλογής και project είναι αβεβαιο αν θα λογαριάζονται την εποχή των οργανικών (Μάιος-Ιούνιος).2. Πλέον άνω των 12 ετών καθηγητές χωρίς προσλήψεις θα είναι σχεδόν όλοι σε 3-5 χρόνια (τουλάχιστον στην