0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν ισχύσει το 12ωρο α' ανάθεσης τότε μιλάμε για αρκετό κόσμο που ενδέχεται να μπει στη λίστα των υποχρεωτικών.
Κι εμένα με ενοχλεί που δεν μπορούμε να σπάσουμε αυτό το 28%. Πολύ μας δυσκολεύει. Δεν έχω μάθει το μαχητή Αντώνη να συμβιβάζεται με μετριότητες. Sky is the limit.@escozul πάλι:Τι εννοείς δε θα μένει φράγκο το επόμενο καλοκαίρι? Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω.Προσωπικά βλέπω να μη μένει φράγκο ούτε τους χειμώνες για πολλούς από εμάς.
Γενικώς πιστεύω ότι οι υποχρεωτικές μεταθέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες. Γιατί οργανικά κενά, όπως είδαμε και από τον περσινό τρόπο υπολογισμού κενών πλεονασμάτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ο παλιός καθηλώνει τον νέο? τι λες συνάδελφε? είπαμε να γίνει κακός αλλά εσύ το παράκανες και αδικείς τον εαυτό σου.Παντού σε όλο το δημόσιο ο παλιός παίρνει περισσότερα χρήματα από τον νέο το είπα ήδη. Και δεν βλέπω να αλλάζει. Ο πόλεμος που έχει γίνει για την μη αξιολόγηση δεν έχει γίνει για την περικοπή των μισθών. Αν δεν σου αρέσει, λυπάμαι αλλά έτσι ήταν πάντα στο δημόσιο. στο δημόσιο που έχει φτιαχτεί όπως έχει φτιαχτεί και δεν θέλουμε να πειράξουμε τα κεκτημένα για τους παλιότερους παραδοσιακούς ψηφοφόρους, δες για παράδειγμα πόσα κλιμάκια έχει ο βαθμός
Την ενδεχόμενη αλλαγή στο 12ωρο και την αλλαγή της οργανικότητας τα συζητάμε απ΄το καλοκαίρι, τότε που ο Αρβανιτόπουλος βγήκε και ανακοίνωσε στο "Εθνος" ότι θα δοθούν οργανικές σε όλους στα σχολεία τους...Πάντως ρε παιδιά, ένα τριήμερο μας έκατσε να χαλαρώσουμε και μας το έβγαλε ξινό.Δε θέλω καν να φανταστώ τι μας ετοιμάζει για το καλοκαίρι!!!Μη δει ανθρώπους να κάνουν διακοπές, φρικάρει λέμε!
Υποτιθεται οτι οσο ανεβαινουμε κλιμακια αυξανει και ο μισθος μας.Αν λοιπον δεν συνεβαινε αυτο και αν παψει αυτο,παντα θα παιρνουν τον μισθο των 700 ευρω.