0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον, έχω χάσει επεισόδια!Έχουν προσληφθεί αναπληρωτές και ΠΕ11;Πού, βρε παιδιά;Μπορεί όποιος γνωρίζει να ενημερώσει;
@ΤΗΕ19Δεν υπάρχουν ακόμα οργανικές σε σχολεία πρωτοβάθμιας (τόσες που να δικαιολογούν μία προς μία οριστικές τοποθετήσεις για τις υποχρεωτικές μετατάξεις).Οι υποχρεωτικές μετέφεραν οργανικές (συνταγματικές) από Διεύθυνση ββθμιας σε Διεύθυνση αβθμιας (και επειδή είναι υποχρεωτικές δεν απαιτείται 5ετία μιας και ο Νόμος του Καλοκαιριού το επιτρέπει...) γιατί πολύ απλά ένα σχολείο δεν μπορεί να δουλέψει μόνο με τον Δ/ντη και αναπληρωτές (άρα δεν διορίζω δασκάλους τους αφαιρώ ώρες και τις δίνω αλλούς...γι αυτό και δεν αυξήθηκε το ωράριο σε αυτούς...κάτι έδωσαν κάτι πήραν)Το αν θα δημιουργηθούν οργανικές σε σχολεία της αβθμιας είναι άλλο θέμα που μπορεί να μην καίει άμεσα το Υπουργείο, άσε που το συμφέρει κιόλας (οργανική = δικαιώματα + δυσκολίες σε μεακίνηση εντός ΠΥΣΠΕ)
έλα, πες την αλήθεια... τις πρωτοτυπίες/καινοτομίες/ καταπληκτικές ιδέες δεν ήθελες να γράψεις;
Δε λέω, προφανώς και ενδιαφέρει το υπουργείο να υπάρχουν μόνιμοι καθηγητές σε άγονα ΠΥΣΔΕ/ ΠΥΣΠΕ. Τότε όμως γιατί από κάποια ΠΥΣΔΕ (όπως αυτό της victoryhope) δόθηκαν ένα σωρό μετατάξεις, με αποτέλεσμα να αδειάσουν και πλέον να προσλαμβάνονται αναπληρωτές; Μάλλον γιατί δεν υπάρχει λογική στο υπουργείο, γι'αυτό και βλέπουμε ένα σωρό αντιφάσεις...
αυτό δεν σημαίνει ότι ως πολιτικός δεν έχω ανάγκες ....μην μου τα ισοπεδώνετε όλα ρε παιδιά...
Ρε παιδια να κανω μια ερώτηση;η μηνυτήρια αναφορά της ΔΟΕ γιατι δεν παίχτηκε κ δεν συζητήθηκε καθόλου(στα ΜΜΕ εννοώ);;;
χειροποίητο πράγμα!! σπαρταράει!!! τέχνη!!!! @guestteacher στον υπόλοιπο Δ.Τ. οι οργανικές ειναι ανά υπηρεσία και βάσει οργανογράμματος. Στο παιδείας δεν υπάρχει οργανόγραμμα. Στην διοικηση δεν υπάρχει σίγουρα - είναι αίτημα του ΣΥΠΠΥΠ ( η ....ολμε των διοικητικών) χρόνια τώρα !! Για τους εκπ/κούς ειναι επίσης πικρή ιστορία. Όπως ξαναέγραψα, οι μόνες οργανικές που αναφέρονται στην εκπ/κή νομοθεσία ειναι αυτές του 1566 και μόνο. Ακόμα και όσοι πρωτοδούλεψαν στην Α/θμια απο ειδικότητες πήγαν με μετάταξη απο την Δ/θμια ! *τοτε μάλιστα ετέθη και θέμα ωραρίου διότι εκείνοι επιθυμούσαν το ωράριο της Δ/θμιας και οι δάσκαλοι έκαναν ..... απεργία να πάνε σε ωράριο Α/θμιας ( αντί να κατέβουν εκείνοι σε αυτό της Δ/θμιας...τέτοια ωραία συνέβησαν τότε... Ακομα όμως και όταν διορίσθηκαν στην α/θμια ειδικότητες, σύσταση θέσεων δεν έγινε στην πραγματικότητα ποτέ. ΠΙστώσεις εγκρίθηκαν - πιστώσεις ως προς το υπουργείο ( δλδ. πάρε εσύ ΥΠΕΠΘ - τότε - 800 πιστώσεις... Σύσταση οργανικών όμως δεν έγινε...τουλάχιστον με την βούλα και όπως προβλέπεται.... μόνο στη σκέψη του ποιητή ήταν... το κατόπιν γνωμάτευσης επιτροπής ( του τριμελούς ΠΥΣ....) μονο γέλια μου φέρνει.... Πότε συστήθηκε τριμελές ΠΥΣ, πότε συνεδρίασε και πότε αξιολόγησε τους αιτούντες; Ακόμα ακόμα πότε κατατέθηκαν Πιστοποιητικά Υπηρεσιακών Μεταβολών και