0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανεις δεν ξερει..... ισως γινει κ οπως το λες τουλαχιστον στην πλειοψηφια των υποχρεωτικων μεταθεσεων....το παραδειγμα ομως που εφερα δεν ηταν τυχαιο.... γιατι η υποχρεωτικη μετακινηση απο μακρινο σε κοντινοτερο νησι ειναι πολυ πιθανοτερη απο τη μετακινηση, νησι σε στερια!Ολα τα νησια εχουν πηξει σε αναπληρωτες.... και πιστεψε με, οποιος αναπληρωτης μεσα απο το περιβοητο "κουτακι" δηλωνει διατεθειμενος να παει στις Κυκλαδες αντιστοιχα θα εχει δηλωσει κ ολα τα υπολοιπα νησια!Ακομα κ Μαρτιο μηνα που βγαζουν φασεις αναπληρωτων δε νομιζω οτι δυσκολευονται να βρουν διαθεσιμους εκπαιδευτικους να πανε οπουδηποτε!Αρα προσωπικα δεν το βρισκω διολου απιθανο αυτο το σεναριο.....
εντάξει για τη
θυμωνω τοσο πολυ! μας εξαντλουν με υποθεσεις κ σεναρια κ ισως κ εφοσον, αντι να βγουν σαν ανθρωποι προισταμενοι ανθρωπων να εξηγησουν και να ξεκαθαρισουν. ποιος ομως εχασε την "παλληκαριά" για να την βρουν αυτοι. κριμα!
...Αν δεν το κάνουν και αρκεστούν σε Δελτίο Τύπου όπως έγινε στις μετατάξεις , όποιος έχει χρηματικά και ψυχικά αποθέματα , τινάζει τη διαδικασία στον αέρα στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
πες τα βρε victoryhope....οπως και για τις υποχρεωτικες αποσπάσεις που έγιναν φέτος στην Αθμια....κάποιους ο θεος Αρβι τους έπλασε και άλλους τους......μη πω τώρα.... Όταν φωνάζαμε οι ΠΕ06 &ΠΕ11 της Αθμιας αρκετοί μας κοίταζαν σα να είμαστε εξωγήινοι....τώρα η ίδια πρακτική θα εφαρμοστεί σε όλους...για εμάς ήταν απλά η πρόβα.....
...παραλογο δεν ειναι....μεσα σε ολα αυτα που ζουμε.... αν γινει παντως αυτο θα ειναι 2 σε 1....υποχρεωτικη μεταθεση-μεταταξη πακετο!
...κι όταν φωνάζανε ζητώντας οι ΠΕ11 της
Μίλησα χθες με τον αιρετό του ΠΥΣΔΕ που ανήκω και μου είπε ότι για να βγει τώρα εγκύκλιος (εθελοντικών) μεταθέσεων, πρέπει πρώτα να βγάλουν νομοθετική ρύθμιση που τους το επιτρέπει. Όπως πέρυσι που ελέγε ότι κατ'εξαίρεση για το 2013 βγαίνουν τον Ιανουάριο.. Έτσι και φέτος. Κατί που, όπως μου είπε, πιθανόν δεν τον έχουν καν υπολογίσει.Να μου πεις βέβαια, με καλή θέληση και σε μία μέρα βγαίνουν αυτά. Αλλά βγάλε τη ρύθμιση, ψήφισε, πάρε ΦΕΚ κλπ... δεν ξέρω. + ένα εμπόδιο ακόμα.Αυτά!
Α) εδώ μιλάμε για μεταθέσεις και όχι αποσπάσεις....
Για πολλά χρόνια η Α/βάθμια ήταν παράδεισος όλοι έπαιρναν μετάθεση ευκολότερα απ΄οτι στην
Α) εδώ μιλάμε για μεταθέσεις και όχι αποσπάσεις.... Δεν θα απαντούσα, αλλά στο Γ) το αναιρείς! Οπότε, συνεχίζω κι εγώ!