0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@victoryhopeΕγώ πάντως, camarade, σε ζηλεύω που είσαι σε νησί, 'τώρα που ανθίζουν τα κλαριά και βγάζει η γης χορτάρι'. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ. Η άνοιξη και το καλοκαίρι στο νησί είναι μαγεία. Πάντως, σου εύχομαι να πας εκεί που θες, Θεού θέλοντος και Κώτσου επιτρέποντος.Δεν διαφωνώ αλλά υπάρχουν νησιά και νησιά.Άλλο η άνοιξη στην Κρήτη κι άλλο ....δεν θα το πω, δεν θα το πω...
Και μέσα σε όλα, νέες (σημερινές) διαρροές του υπουργείου κάνουν λόγο για κατάργηση συγκεκριμένης τεχνικής ειδικότητας το καλοκαίρι. Καταλαβαίνω πως με αυτά τα θέματα δεν παίζουν αλλά θεωρώ ότι πρέπει ειδήσεις σαν κι αυτή να κοινοποιούνται.
@victoryhopeΕγώ πάντως, camarade, σε ζηλεύω που είσαι σε νησί, 'τώρα που ανθίζουν τα κλαριά και βγάζει η γης χορτάρι'. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ. Η άνοιξη και το καλοκαίρι στο νησί είναι μαγεία. Πάντως, σου εύχομαι να πας εκεί που θες, Θεού θέλοντος και Κώτσου επιτρέποντος.@guestteacherΔηλαδή, τι θες να πεις co-conspirator; Δεν είναι κιμπάρης ο υπουργός μας; Έχεις ξαναπετύχει εσύ ηγέτη της Παιδείας να απορρυθμίζει, ουπς, sorry, να μεταρρυθμίζει εννοούσα, με τέτοια συχνότητα και τόσο πάθος;
Μιληστε ελευθερα. Σημερα, κατα πως φαινεται, επικρατει ελευθεροστομια...
Παράθεση από: nikitas στις Απριλίου 02, 2014, 11:29:01 pm@victoryhopeΕγώ πάντως, camarade, σε ζηλεύω που είσαι σε νησί, 'τώρα που ανθίζουν τα κλαριά και βγάζει η γης χορτάρι'. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ. Η άνοιξη και το καλοκαίρι στο νησί είναι μαγεία. Πάντως, σου εύχομαι να πας εκεί που θες, Θεού θέλοντος και Κώτσου επιτρέποντος.Δεν διαφωνώ αλλά υπάρχουν νησιά και νησιά.Άλλο η άνοιξη στην Κρήτη κι άλλο ....δεν θα το πω, δεν θα το πω... Α, je comprends.Πάντως, δεν είναι ανάγκη να πεις, ρε παιδί μου, το επίμαχο νησί. Πες ένα άλλο που του 'φέρνει' σε μέγεθος, πληθυσμό και συνθήκες για να πάρουμε μια ιδέα. Γυάρος, Μακρόνησος, Ρω, Άγιος Ευστράτιος; Γαύδος;
Α, je comprends.Πάντως, δεν είναι ανάγκη να πεις, ρε παιδί μου, το επίμαχο νησί. Πες ένα άλλο που του 'φέρνει' σε μέγεθος, πληθυσμό και συνθήκες για να πάρουμε μια ιδέα. Γυάρος, Μακρόνησος, Ρω, Άγιος Ευστράτιος; Γαύδος;
Κοίτα η ΗΓΕΤΗΣ ή ηγέτης; (μπορεί να σου στοιχίσει στην αξιολόγηση).... ;
Οχι απλως ηγετης αλλα αρχ ηγετης.
Η Γαύδος θα ήταν ευχή...από πολλές απόψεις. Μαγεία σκέτη...καλύτερη από Τζαμάικα αν εξαιρέσουμε τη μουσική...και την ατμόσφαιρα...Άσε που θα είχα και το αίσθημα ότι υπηρετώ στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης.Στα άλλα είστε πάρα πολύ κοντά!
Ξέρω ότι δεν έχει σχέση, αλλά η αναφορά του ινδάλματος Μπαλούρδου κατευθύνει το χέρι μου. Administrator, κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος.Μπαλούρδος: Αιτούμαι πενθήμερος άδεια δια αγροτικούς λόγους, κυρ-λοχαγέ.Λοχαγός: Από πότε έγινες αγρότης Μπαλούρδο;Μπαλούρδος: Ο πατέρας μου έχει ζώα, κυρ-λοχαγέ.Λοχαγός: Το βλέπω.@guestteacherΌχι Μεσσηνία αλλά Mεσσηνjία (κάπως πρέπει ν' αποδοθούν και αυτά τα ρημάδια τα 'λι' και 'νι').
Παέι σε χαλάσαμε και σένα....εντάξει αρχηγικός εννοείς... πως λέμε υπάρχει ηγέτης με αρχηγικές ικανότητες και αρχηγικός ηγέτης ...
'Oχι απλώς ηγέτης αλλα αρχ ηγέτης.
ΩΡΑΙΑ περνας δηλαδη! Τι τη θελεις τη μεταθεση;