0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@pamela27Η κάθε Διεύθυνση έχει το δικό της. Σε κάθε περίπτωση το επίσημο είναι αυτό που τυπώνουν στην Δ/νση από το μηχανογραφικό σύστημα...τα άλλα είναι απλή αίτηση οπότε κάθε Δ/νση κάνει τα δικά της.Αυτό που ανέρτησες δεν αφορά υπεράριθμους αφορά όσους θέλουν βλτιώση και αυτούς που είναι στην Διάθεση για οριστική τοποθέτηση.Για μεταταγμένους τα είπαμε πριν μερικές σελίδες...κάνε ένα κόπο και διάβασε τα μην επαναλαμβανόμαστε.
Δεν ισχυει στην Πρωτοβαθμια αυτο, καθοτι το υπουργειο εκδιδει αιτηση για οριστικη τοποθετηση και βελτιωση θεσης χωριστη απο την αιτηση μεταθεσης.
Μέχρι τώρα εγώ τουλάχιστον ήξερα ότι έρχονταν κατεβατά με email στα σχολεία και έβλεπες τι παιζόταν.από κει και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Καλύτερα κάνε ένα τηλέφωνο στην Δ/νση σου την 1η μέρα (αν δεν κάνω λάθος 23/4) ή στο Υπουργείο από αύριο (στα τηλέφωνα που αφορούν τα Μουσικά και τα Καλλιτεχνικά σχολεία- νομίζω υπάρχουν στην εγκύκλιο αν δεν κάνω πάλι λάθος) μήπως ξέρουν τίποτα περισσότερο.
Ερώτηση κρίσεως:Τι πιστεύετε ότι θα γίνει σε όλα τα μονοεδρικά (1 γυμνάσιο +δημοτικό) μέρη που άφησαν πίσω τους οι ειδικότητες που μετατάχθηκαν;(αναφέρομαι σε ξενόγλωσσους, γυμναστές κλπ.).Με δεδομένο ότι δεν θα ζητήσει κανείς (έτσι λέω) τα νησάκια σε αυτές τις μεταθέσεις;Θεωρείτε ότι θα γίνουν υποχρεωτικές για να καλυφθούν;
1) Αυτό που λες2) Προσληψη μόνιμου (μιας και εκκρεμούν)3) Πρόσληψη αναπληρωτή4) Ύπαρξη δεύτερης ειδικότητας?5) Εγκέφαλος ΑρβιΝομίζω το 5 είναι το πιο πιθανό να γίνει με την προυπόθεση ότι η πρόταση 5 είναι αληθής.
Πρόσληψη μονίμου εφόσον μέχρι πριν 1 χρόνο πλεόναζαν δύσκολο το βλέπω. Δηλαδή τώρα έχουμε έλλειμμα;Δεύτερης ειδικότητας ποιας;Ποιος μπορεί να καλύψει ώρες ξενόγλωσσων πχ.;Για το 5 δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά...Η ερώτηση προκύπτει γιατί έχουν αδειάσει απίστευτες θέσεις από μη περιζήτητες περιοχές (νησιά β.αιγαίου, ν.αιγαίου, κυκλάδες, επτάνησα....)Και επανέρχομαι: Δηλαδή εάν κάποιος, όπως εγώ, έχει παραμείνει σε αυτές τις αζήτητες περιοχές το πιθανότερο είναι να συνεχίζει να περαμένει εφόσον πλέον είναι όχι ίσα-ίσα αλλά ελλειμματικές...
Πλεονάσματα υπήρχαν στην