0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον Δήμο που θα είσα γραμμένη και θα συμπληρώνεις διετία από την τελευταία εγγραφή.
Το θέμα είναι ότι δεν θα συμπληρώνω διετία σε κανέναν από τους δύο δήμους!!!!!!!! Από τον Α θα έχω διαγραφεί για 1 μήνα και στον
τι απαντηθηκε, 3 διαφορετικες απαντησεις εχω δει. τελικα τι κανουμε εμεις που ειμαστε στη διαθεση? θα παω αβαθμια αυριο να ρωτησω κιολας.επισης, τι εννοει "προηγούνται οι μεταθέσεις στην Ειδική Αγωγή και στα διαπολιτισμικά σχολεία"?
H διετής υποχρεωτική παραμονή σε δυσπρόσιτο ισχύει μόνο για νεοδιόριστους ή και για μετατιθέμενους; Σκέφτομαι να ζητήσω μετάθεση για Λήμνο για να μαζέψω κανά μόριο ,μπας και γυρίσω ποτέ σπίτι μου, αλλά τρέμει το χέρι μου όταν πάω να συμπληρώσω την αίτηση...
ισχύει μόνο για νεοδιόριστους (δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η συλλογή μορίων θα εξασφαλίζει από το επόμενο σχολικό έτος το πολυπόθητο "να γυρίσω επιτέλους μια ώρα νωρίτερα στο σπίτι μου', ήδη "φημολογείται" ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά που θα πραγματοποιηθούν μεταθέσεις με το ισχύον νομικό πλαίσιο, αν βέβαια έχουμε και του χρόνου την ίδια ηγεσία στο παιδείας ή έστω την ίδια πολιτική) .
Αυτό ναι, φημολογείται. Ωστόσο δεν έχω κανέναν ικανό να καταρτίσει και να εφαρμόσει ένα άλλο σύστημα και όχι αυτό με τη συλλογή μορίων.
Ξέρει κανείς να μου λύσει τίς εξής απορίες?1.αίτηση για βελτίωση θέσης κάνουμε τώρα μαζί με την αίτηση μετάθεσης?σωστά?2.αν πάρω την βελτίωση θέσης θα πρέπει να την υπηρετήσω προκειμένου να μπορώ να κάνω του χρόνου αίτηση μετάθεσης?ή επειδή θα είναι βελτίωση και όχι μετάθεση δεν χρειάζεται να την υπηρετήσω?