0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
................................Έμαθα σήμερα (αν και αυτό έχει κυκλοφορήσει ανεπίσημα και σε διάφορα δημοσιεύματα στον τύπο) ότι είναι η τελευταία χρονιά που τηρείται το σύστημα μεταθέσεων με μοριοδότηση. Από του χρόνου μάλλον τα μόρια τέλος. (Άδικο για τα κορόιδα που μαζεύαμε μόρια αλλά...)...............................
Κάτσε να χάσουν τις εκλογές πιθανώς και με διψήφια διαφορά και θα δεις μετά τι.
ερώτηση: οι υπόλοιποι του δημοσίου πώς παίρνουν μετάθεση; δεν γίνεται με βάση κάποια μόρια που έχουν συγκεντρώσει λόγω προϋπηρεσίας, οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας κλπ; μετράνε και τα πτυχία, μεταπτυχιακά που έχουν; νομίζω εξαίρεση αποτελούν οι στρατιωτικοί, αστυνομικοί που πρέπει να υπηρετήσουν υποχρεωτικά σε νησί, παραμεθόριο για συγκεκριμένο διάστημα;
thanx guestteacher! άλλη ερώτηση: υπεράριθμος=πλεονάζων;και επίσης, προς guestteacher: κάπου είχες παραθέσει μια σελίδα από το υπουργείο παιδείας που είχε τις βάσεις μεταθέσεων και την α΄προτίμηση των αιτούντων μετάθεσης, αλλά δεν το βρίσκω . μπορείς να το παραθέσεις ξανά;
Καλησπέρα και από εμένα!Σας παρακαλώ, χρειάζομαι τα φώτα σας....Πριν λίγη ώρα μου εστάλη μέσω μέιλ αντίγραφο της αίτησης μου για μετάθεση από τη ΔΔΕ που ανήκω και στην προϋπηρεσία τη φετινή στον τύπο απασχόλησης αναγράφεται "στη διάθεση ΠΥΣΔΕ" ενώ έχω τοποθετηθεί οριστικά (κοινώς έχω πάρει οργανική, όπως συνηθίζουμε να λέμε) το καλοκαίρι και μάλιστα φέτος υπηρετώ στο σχολείο της οργανικής μου. Σημειώνω ότι είμαι ακόμη δόκιμη (δεν έχει περάσει διετία από την πρόσληψη αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Έχει γίνει λάθος και αν ναι διορθώνεται? Ομολογώ ότι αγχώθηκα.....
Καλημέρα! Το Σεπτεμβρη που βγηκαν οι αποσπασεις κ πηρα, βρισκομουν σε αδεια ανατροφης. Ανάληψη εκανα μολις τελειωσε η αδεια στη Διευθυνση αποσπασης. Δεν δεχτηκαν να κανω αναληψη όταν βγηκαν οι αποσπασεις όπως ολοι.Για Το διαστημα αυτό των τριων μηνων τι δικαιολογητικα καταθέτω για το που είμαι; την αποφαση αποσπασης; (από που τη βρίσκουμε; τη τυπωνουμε από το διαδικτυο;) επισης όταν εδεησε κ τοποθετηθηκα σε 2 σχολεια εκανα πραξεις αναληψης αλλα αποφασεις τοποθέτησης δεν εχω λαβει από κανεναν (ουτε γνωριζα την ύπαρξη τους εως τωρα!). Χρειαζονται κ αυτές ή καλυπτομαι από τις πραξεις αναληψης; κ αν χρειαζονται τις αναζητώ στα σχολεία ή στη διεύθυνση;
Συνάδελφοι μια ερώτηση έχω: αν κάποιος πάρει μετάθεση σε μία περιοχή που όμως δεν είναι ο τόπος συμφερόντων του μπορεί να κάνει ταυτόχρονα αίτηση απόσπασης ή πρέπει να υπηρετήσει την αμέσως επόμενη χρονιά υποχρεωτικά στην περιοχή που πήρε μετάθεση;