0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν κάνω κάποιο λάθος η περίπτωση σου είναι συνολική υπηρεσία από ΦΕΚ διορισμού (20/8) και πίνακας υπηρετήσεων την πρώτη ημέρα που φαίνεσαι να υπηρετείς (21/8) εξού και η διαφορά μιας ημέρας. Και σε μένα γίνεται αυτό.από κει και πέρα υπάρχουν περιπτώσεις που πήραν προυπηρεσία χωρίς να είναι σε σχολεία με μοριοδότηση (με λίγα λόγια παίρνουν μόνο μόρια που προκύπτουν από τον πολλαπλασιασμό με το 2,5) σε αυτήν την περίπτωση αν ισχύει αυτό που λέω η συνολική υπηρεσία είναι πολύ μεγαλύτερη από την προυπηρεσία που προκύπτει από τον πίνακα υπηρετήσεων.ΥΓ. Bitch καλά τα λέω?
και μια και βρήκα "παπά" να ρωτήσω και κάτι που με τρώει από πέρυσι, αλλά δεν μου αλλάζει εμένα προσωπικά και τίποτα..Στην εγκύκλιο λέει:2. ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜ
κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι : μόρια συνολικής υπηρεσίας μετράμε από την ημερομηνία δημοσίευσης του φεκ διορισμού ( πρόσεχε, δημοσίευσης, όχι ημερομηνία έκδοσης της απόφασης διορισμου!! εξ ου και μπορεί απο εκεί να προκυπτει η μια μέρα διαφορά, αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα προκειται για λάθος).
Έχω πράμα που σαλεύει,Και το μουστερή γυρεύει! Διαλιέχτιεεεεε!http://www.gazzetta.gr/plus/article/608373/ti-allazei-sta-sholeia
Λοιπόν, bitch επειδή πάντα κρατάω αρχείο και έχω το ΦΕΚ διορισμού μου στον Η/Υ σε διαβεβαιώ ότι 20/8/2008 είναι η ημερομηνία έκδοσης του ΦΕΚ με Νο 775 για την ακρίβεια. Η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ήταν η 103031/Δ2/1.8.2008. Διαβάζοντας προσεκτικά τα όσα λες εσύ και όσα λέει το ΦΕΚ καταλαβαίνω ότι για τη μεν συνολική μου προυπηρεσία λαμβάνουν υπόψη τους και την 20/8. Για τις υπηρετήσεις όμως σε σχολεία λαμβάνουν υπόψη τους την 21/8 όπου ήταν και η ημερομηνία ανάληψης στη ΔΔΕ. Οκ σας παίδεψα λίγο αλλά, το κατάλαβα η ξανθιά (ασπρομάλλα πια)
ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ και μάλιστα πολύ δραματικά !!! Αναφέρεται λοιπόν στην εγκύκλιο το εξής : 6.3. Σχετικά με τα μόρια δυσμενών συνθηκών για τους καλοκαιρινούς μήνες που δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, σας αναφέρουμε τα εξής: 1. Εκπαιδευτικός που υπηρετεί στο ΠΥΣΔΕ οργανικής του με προσωρινή τοποθέτηση, λαμβάνει αναδρομικά για τους καλοκαιρινούς μήνες (1/7 – 31/8) τα μόρια της επόμενης τοποθέτησης. Ειδικά για το τρέχον σχολικό έτος που δεν είναι γνωστή η επόμενη τοποθέτησή του, λαμβάνει τα μόρια της τρέχουσας προσωρινής τοποθέτησης. 2. Τα ίδια με το (1) ισχύουν και για τους εκπαιδευτικούς που έχουν διατεθεί στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ, ξεκινώντας από 22/6 που επιστρέφουν στην προσωρινή τους τοποθέτηση. 3. Εκπαιδευτικός που έχει αποσπαστεί από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, για τους καλοκαιρινούς μήνες μετά τη λήξη της απόσπασής του λαμβάνει τα μόρια της προσωρινής τοποθέτησης. Σας επισημαίνουμε ότι κάθε εκπαιδευτικός που βρίσκεται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, πρέπει να έχει προσωρινή τοποθέτηση, ακόμα κι αν αποσπαστεί σε άλλο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ ή διατεθεί στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ. Το ακόμα ωραιότερο ειναι πως αυτό ισχύει απο το καλοκαίρι του 2011 επειδή η συγκεκριμένη εγκύκλιος έχει πεδίο εφαρμογής από το σχ. έτος 2010-11 και μετά ( και άρα απο το καλοκαίρι του 2011 για το συγκεκριμενο σημείο)... Άρα πρέπει να αλλάξουν και οι προηγούμενες μοριοδοτήσεις! Τι ωραία !! εννοείται πως αυτά ισχύουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ / ΗΤΑΝ στην διάθεση ΠΥΣΔΕ και όχι για όσους πήραν μετάθεση ή βελτίωση!! Και εις άλλα με υγεια!!