0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ και δεν εννοώ να έρθει ο σύζυγος στο νησί...Απλά πάρε ανάποδα την αλληλουχία γεγονότωνΕμείς οι αποθηκἀριοι το λέμε αλγόριθμο
Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν σε περίπτωση που ένας εκπαιδευτικός κάνει αίτηση για μετάθεση εντός πυσπε και βγούνε τα κενά στα σχολεία και δεν τον βολεύουν με αποτέλεσμα να θέλει να παραμείνει στην οργανική του υπάρχει περίπτωση κάποιος με περισσότερα μόρια από αυτόν και θέλει το σχολείο να το πάρει και ο εκπαιδευτικός να βρεθεί στη διάθεση ή να τοποθετηθεί σε άλλο σχολείο; ρωτάω γιατί σε σχετική συζήτηση με συνάδελφο μου είπε πως αφού ζητάς μετάθεση άρα ανοίγει η θέση σου και μπορεί κάποιος με περισσότερα μόρια απο σένα να το πάρει. γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό; θέλω να κάνω αίτηση για μετάθεση αλλά φοβάμαι μήπως βρεθώ κάπου χειρότερα.
Καταρχήν δεν υπάρχει μετάθεση εντός Νομού.
Eισαι σιγουρος;
Δεν πάω καλά σήμερα...η κοπέλα έγραψε για ΠΥΣΠΕ (ή καλύτερα περιοχή μετάθεσης για να συνεννοηθούμε ότι λέμε το ίδιο) εγώ ήθελα να απαντήσω για περιοχή μετάθεσης και έγραψα Νομό....Εμ καλά απαντάς... Κάτσε να το πάρω και εγώ αλλιώς ει ωπ ει ωπ....οκ....
Πήρα οργανική σε ένα σχολείο τον περασμένο Αύγουστο αλλά λόγω απίθανων καταστάσεων (που δεν είναι της παρούσης να εκθέσω) κρίθηκα λειτουργικά υπεράριθμος και η υπηρεσία αναγκαστικά με έστειλε σε ένα άλλο σχολείο για να κάνω το ωράριό μου. Εφόσον δεν υπηρέτησα την φρέσκια οργανική μου, έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για βελτίωση ή όχι; Μήπως επειδή δεν ήταν δική μου υπαιτιότητα η μη υπηρέτηση της οργανικής μου, θεωρείται ότι την υπηρέτησα στο σχολείο όπου με διέθεσε το ΠΥΣΔΕ;
έχεις δίκιο βελτίωση θέσης εννοώ εγώ το έγραψα λάθος .Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου .
Όπως λες η υπηρεσία σε έστειλε γιατί σε έκρινε λειτουργικά υπεράριθμο.Εσύ τώρα παίζεις σε δύο κατηγορίες...μπορείς να ζητήσεις βελτίωση και περιμένεις και μήπως κριθείς οργανικα υπεράριθμος (μην το αναλύσουμε περισσότερο) για να διεκδικήσεις οργανική (με καλύτερες συνθήκες υπό προυποθέσεις από τους άλλου που είναι στην διάθεση ΠΥΣΔΕ ή ζητάνε βελτίωση χωρίς να είναι υπεράριθμοι).
Έστω ότι δεν κρίνομαι οργανικά υπεράριθμος (επειδή π.χ. αυξάνονται τα τμήματα του σχολείου). Έχω ή δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω βελτίωση εφόσον δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου λόγω λειτουργικής υπεραριθμίας; Αυτό με ενδιαφέρει κυρίως.