0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιες μεταθεσεις προηγουνται πρωτα; Στα μουσικα σχολεια, στα διαπολιτισμικα, στα μειονοτικα, στα ειδικα ή απο περιοχή σε περιοχή;
Στα μουσικά,διαπολιτισμικά και καλλιτεχνικά - δεν ξέρω για τα άλλα - λέει η εγκύκλιος Σε περίπτωση ικανοποίησης αίτησης μετάθεσης εκπ/κών σε Μουσικό σχολείο, δεν θα ληφθεί υπόψηαίτησή τους για άλλη κατηγορία μετάθεσης.Σε περίπτωση ικανοποίησης αίτησης μετάθεσης εκπ/κών σε σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,δε θα ληφθεί υπόψη αίτησή τους για άλλη κατηγορία μετάθεσης.Σε περίπτωση ικανοποίησης αίτησης μετάθεσης εκπ/κών σε Καλλιτεχνικό σχολείο, δε θα ληφθείυπόψη αίτησή τους για άλλη κατηγορία μετάθεσης.Αρα λογικά σε όσα το λέει αυτό εξαρτάται ποια σχολεία κοιτάνε πρώτα.
Εξαρτάται πού είσαι τοποθετημένος το καλοκαίρι.Εγώ έχω άλλη ερώτηση και ελπίζω, κάποιος να μπορεί να βοηθήσει. Στήν αίτηση μετάθεσης που πήρα σήμερα με mail, παρατήρησα ότι απο τις 22.6 εως 30.6 δεν φαίνομαι πουθενά, επειδή είμαι αποσπασμένη απο Δ΄βαθμια στην Α΄βαθμια. Μου λείπουν δηλαδή οχι μόνο αυτές οι μέρες αλλα και τα μόρια αυτών των ημερών?