0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάνε ακριβώς αυτό που σου λέει η/o thriskeftika και στη στήλη AG έχει το σύνολο των μορίων.
καλημερα συναγωνιώντες,στο τελος ολων των αιτησεων , βγαινει καπου συγκεντρωτικός πινακας με τα μόρια ανα ειδικότητα;
παιδια καποιες ερωτησεις οι οποιες πιθανως εχουν ηδη απαντηθει.... αλλα μου ειναι αδυνατον να ψαξω στις 242 σελιδες του τοπικ... απο τα μορια που δημοσιευουν οι διευθυνσεις βλεπω οτι ως συνολικα μορια λογιζονται τα α)μορια προυπηρεσιας β)μορια συνθηκων διαβιωσης γ) μορια οικογ. καταστασης και δ) μορια τεκνων.... σωστα μεχρι εδω?Τα μορια εντοπιοτητας, συνυπηρετησης και πρωτης προτιμησης προστιθενται μονο στις εκαστοτε προτιμησεις που καλυπτουν καποια/ες απο αυτες τις 3 κατηγοριες??π.χ. αν στην πρωτη προτιμηση υπαρχει & συνυπηρετηση & εντοπιοτητα μιλαμε για +10 μορια, αλλα μονο για τη συγκεκριμενη περιοχη??Τελος, στις βασεις μεταθεσεις που βλεπουμε καθε χρονο ανα περιοχη, εμπεριεχονται και τα παραπανω "προσθετα" μορια ή μονο τα μονιμα κατοχυρωμενα ?Ευχαριστω
Νομίζω κάποιο λάθος κάνετε παίδες. Στα συνολικά μόρια της μόρια ΔΕΝ φαίνονται τα μόρια πρώτης προτίμησης ,ούτε της αυτά για την εντοπιότητα . Αυτά τα προσθέτεις αργότερα.Για συνυπηρέτηση δεν γνωρίζω.
ευχαριστω guessteacher!μια τελευταια ερωτηση.... τα μορια συνυπηρετησης ισχυουν για εργασια του/της συζυγου σε οποιοδηποτε Δημο αρκει να βρισκεται στο ιδιο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ ??
@guestsorry σε εχω πρηξει αλλα να σε εκμετταλευτω λιγο ακομα μιας και το κατεχεις το αντικειμενο ?? τα καταληκτικα μορια συνολικης υπηρεσιας μεχρι ποια ημερομηνια υπολογιζονται? 31/8 του προηγουμενου ή τρεχοντος σχολικου ετους?ευχαριστω και παλι...