0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι όσοι ζητούν οργανική: οι στην διάθεση, αυτοί που έχουν οργανική και ζητούν βελτιώση και αυτοί που θα μπουν με μετάθεση, μπαίνουν σε φθίνουσα σειρά με τα μόρια μετάθεσης.
Οι μόνες ΔΔΕ που δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει μόρια είναι: Δυτικής ΑττικήςΕύβοιας ΗλείαςΣάμουΤι γίνεται εκεί; Μήπως έχει κανείς από αυτές τις περιοχές τα αρχεία με τα μόρια; (εννοώ, μήπως τα έστειλαν στα σχολεία αλλά δεν τα ανέβασαν ακόμη στις ιστοσελίδες τους; )
Ποιο είναι το άδικο;4 χρόνια ζητώ μετάθεση στον νομό μου και δεν την παίρνω, άρα παραμένω στην παραμεθώριο και μαζεύω μόρια. Οι τελευταίοι που μπήκαν το 2010 στον νομό μου μπήκαν με πολύ λίγα μόρια και προσθέτουν λίγα κάθε χρόνο. Εάν φέτος μπω, θα είμαι μπροστά σε μόρια, δεν είναι λογικό; Έχουμε καταρεύσει οικονομικά και ψυχικά, τι άλλο...
Νομίζω οτι όποιος παίρνει οργανική (οριστική τοποθέτηση) θα πρέπει να κάθεται και να υπηρετεί εκεί και όχι να πάιρνει αποσπάσεις. Αν τον βολεύουν οι αποσπάσεις καλώς, αλλά να παραμένει στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, και ας αφήνει την θέση για όποιον θέλει πραγματικά να υπηρετήσει στο συγκεκριμένο σχολείο και γενικά στη συγκεκριμένη περιοχή.
Οι περσινοί οργανικά υπεράριθμοι, που πέρσι δεν κατάφεραν να βρουν οργανική, προηγούνται και φέτος και.. για πάντα, μέχρι να πάρουν οργανική;;
Νεότερα (για μεταθέσεις αλλά και γενικότερα)http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/9126-aithseis-kauhghtvn-gia-metauesh-523-enstaseis-gia-tis-ypoxrevtikes-metaueseis-sto-grafeio-toy-ypoyrgoyΥΓ. Για το γενικότερο θέμα που "άνοιξε" για το ποιος προηγείται που.