0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μμμμμ.... ναι, κάτι τέτοιο δεν αφήνει κανένα περιθώριο για "παράθυρα" και κακή εφαρμογή...Και αν εγώ που είμαι σε περιοχή χωρίς πλεόνασμα έχω παραπάνω μόρια και από τους 50?Γιατί να πάνε οι άλλοι 50 στην περιοχή συμφερόντων μου;
μα για να μην γίνουν υποχρεωτικές μεταθέσεις χωρις την βούληση κάποιου ας μετακινηθουν μέσω των μεταθέσεων αυτοί που θέλουν.δηλαδή αν εγώ είμαι λαμία και θέλω να παω λασίθι που δεν το ζητάει κανένας για ποιο λόγο να μην μπορώ να παω;αν ο νομός μου έχει πλεόνασμα χημικών κατά +2 και το λασίθι δίνει 0 τι πρόβλημα υπάρχει στο να πάω αν δεν το ζητάει κανένας άλλος;ο υπολογιστής δεν θα με πήγαινε .
μα δεν υπάρχει νόημα να δοθεί κενό. η λαμία έχει +2 χημικούς και εγώ ζητάω λασίθι που ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ. το λασιθι δίνει 0.ποιο το πρόβλημα να πάω λασίθι;
ΣΤΟΝ 3848 ΑΡΘΡΟ 7δεν βλεπω πουθενα να λει για εκτιμηση πυσδε. Κανω λάθος; Λεει για εκτιμηση περιφερειακου διευθυντη και κυσδε. Είναι και η ώρα περασμένη και το μυαλο μου δεν λειτουργεί. Κάπως γενικά και αόριστα μου φαίνονται και εμένα αυτά που λέει δίνοντας ένα γενικό πλαίσιο χωρίς να επεξηγεί ειδικώς που ακριβώς αναφέρεται. Λες και αναφέρεται όχι στους πίνακες κενών οργανικών θέσεων για τη διενέργεια μεταθέσεων που μιλούσε ξεκάθαρα το πδ 100/97 αλλά σε κάτι άλλο που μοιάζει και επιδέχεται πολλών ερμηνειών. το κυσδε που κολλαει; μπερδεμενα πραγματα.Μπερδεμένο νομθετικά το θέμα, να ναι καλα οι εγκυλιοι που νομοθετούν κατά το δοκούν και ερμηνευουν τα καθεκαστα οχι με γνωμονα την προαγωγη της εκπαιδευσης και το σεβασμο στη νομικη επιστημη αλλά με κρυφή επιδίωξη τη μειώση των μεταθέσεων για τους γνωστούς λόγους.
Λοιπόν, υπομονή λίγες ώρες και θα ανακοινωθούν!