0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Πρωτοβάθμια, δεν φοβούνταν για τη νομιμότητα; Με ποιον τρόπο έγιναν εκεί οι μεταθέσεις και πήρε το 47%; Με τον ίδιο τρόπο δεν πρέπει να γίνουν οι μεταθέσεις και στη Δευτεροβάθμια κανονικά;
Ωραία, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω αρκετά με αυτά που διαβάζω.Αλλά εξηγήστε μου κι αυτό, γιατί είμαι λίγο χαζούλης:Για ποιο λόγο να θέλουν οι ΠΕ2,3,4 να κοπούν μεταθέσεις από τις άλλες ειδικότητες;Μαθηματικός είμαι κι εγώ. Τι με νοιάζει αν έρθουν 10, ή 20 ή 100 οικονομολόγοι;
Διακρίνω πολύ μένος για ΠΕ2, 3, 4. Καλά είδατε πολλές εκτιμήσεις ΠΥΣΔΕ με έλλειμμα για τις άλλες ειδικότητες;Δεν καταλαβαίνετε ότι αν δεν πάρουν ούτε οι βασικοί κλάδοι μετάθεση, οι μεταθέσεις θα τείνουν στο μηδέν;
αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος νομικός στο φόρουμ, μπορεί να μας απαντήσει αν είναι παράνομη διαδικασία η αποδοχή των επιλεκτικών εκτιμήσεων των ΠΥΣΔΕ , εξαιρώντας τους κλάδους ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04.01 για τους οποίους θα πάνε στις εκτιμήσεις του συστήματος;
Eάν κάνω λάθος το μένος είναι εμφύλιο. Οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 που βρίσκονται σε διάθεση.. επιθυμούν την είσοδο των αυτών ειδικοτήτων στο ΠΥΣΔΕ συμφερόντων τους, μόνο εάν είναι εγγυημένες για όλους οργανικές θέσεις.. Οπότε επειδή μεταθέσεις δύο ταχυτήτων δεν μπορεί να γίνουν.. εφαρμόζεται για όλες τις ειδικότητες η ίδια myschool-ική φόρμουλα.. Οπότε έτσι θίγονται τα ΠΕ τύπου 1,5,6,7,8,9 κλπ....
οι χημικοι ελαχιστοι και αυτοι, νησακια μικρα η μεγαλα,λιγο απο αγιο ορος, αττικη με το κυαλι, οι βιολογοι θα πανε στο σπιτι τους διπλα χαλαρα....καλα μονο οι βιολογοι να παρουνε ολοι μεταθεση στα κενα που δοθηκαν θα διπλασιασουν το ποσοστο των συνολικων μεταθεσεων!!! μου ειπαν οτι ειναι 40% του συνολου των κενων. ημαρτον που θα λεγε και ο Γεωργιου!!!θελω να πιστευω οτι αυτος που μου το πε δεν ηταν καλος στα ποσοστα στο δημοτικο