0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που είναι η Γατόπαρδος; Ακόμη στο μινι μάρκετ; Συγχαρητήρια σε ΌΛΟΥΣ όσους πήραν μετάθεση.Μεταξύ αυτών και εγώ που επιτέλους έφθασα στην "Ιθάκη" μου.Καλή Συνέχεια σε Όλους.
15 φιλόλογοι μόνο μπήκαν αθήνα, εκ των οποίων οι 11 ειδική κατηγορία. Μόνο 4 μπήκαν κανονικά στη β αθήνας με βάση 128 μορια. Εντάξει με αυτά τα κριτήρια ούτε σε 10ετία δεν επιστρέφουμε...
😳😳😳😳😳Ο Κορδης τι εχει να πει γι αυτο;;;;(γιατι ως φιλολογος θα ξερει οτι ο αριθμος 4,ισουται με μηδενικες προσληψεις στην ειδικοτητα μας)
Μαλλον υπάρχει ένα μικρό τυπογραφικό λαθάκι, εντόπισα έναν με οργανική κοζάνη που παίρνει μετάθεση κοζάνη. Μάλλον θα ανακοινοποιηθούν, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αυτά είναι μικροπράγματα.
Γατοπαρδε συγχαρητηρια τσαμπα ανησυχουσες !!! Mat συγχαρητηρια και σε σενα τι ειδικοτητα εισαι;[/quote ]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕ10 είμαι ...Γατόπαρδε εύχομαι σύντομα και στη δική σου "Ιθάκη"
Μαλλον υπάρχει ένα μικρό τυπογραφικό λαθάκι, εντόπισα έναν με οργανική κοζάνη που παίρνει μετάθεση κοζάνη. α και μια απο Α ΘΕΣ/νικη που πήγε Α Θες/νίκη.Μάλλον θα ανακοινοποιηθούν, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αυτά είναι μικροπράγματα.Συγχαρητήρια σε όσους πήρανε μετάθεση. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους