0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα. Και εμεις της β/θμιας ψυχή εχουμε που περιμενουμε. μην κοιτατε μονο τον εαυτό σας. θελετε και την πιτα ολοκληρη και το σκυλι χορτατο. παντου εχει κενα. μονο τα νηπιαγωγεια εχουν...Θελετε ολες τις πιστωσεις για τον εαυτό σας.....και η β/θμια μονο με 187 προσλήψεις;Φτανει πια...τετοια αγνωμοσυνη...
dora22 αν δεν το έχεις προσέξει βρίσκεσαι σε θέμα των Νηπιαγωγών οπότε είναι απολύτως λογικό να σχολιάζονται εδώ μέσα τα κενά και οι θέσεις των ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ σε σχέση όχι με τους άλλους κλάδους αλλά με τα περσινά και προπέρσινα δεδομένα...Αν οι υπόλοιποι κλάδοι έχουν ψυχή ή όχι αυτό το ξέρουν οι συνάδελφοι των άλλων κλάδων που σέβομαι και εκτιμώ.Το να μιλάμε όμως για αγνωμοσύνη όπως το θέτεις ή για πίτες τέτοιες ώρες το θεωρώ απλά τραγικό
που το διάβασες ότι θα πάνε στη β βάθμια τα υπόλοιπα;ρε παιδιά θα τρελαθούμε;χτες με έπιασε απίστευτη απογοήτευση με όλα αυτά που έγιναν. αλλά όσο περνάει η ώρα τόσο δεν το χωράει το μυαλό μου ότι οι προσλήψεις τελείωσαν χτες..Κι εμείς καθόμαστε.Αν δε δουν αντίδραση, εδω θα σταματήσουν.
Πραγματικά, αν δε δω με τα μάτια μου να γίνονται φάσεις με μια χούφτα άτομα για να μη ξεπεραστεί το 2000, δεν θα με πείσουν για τα εξωπραγματικά σενάρια που έχουν στο μυαλό τους..Μέχρι να συμβούν (και αν), εμένα θα μου φαίνονται αδιανόητα. Πείτε με αφελή, αλλά περιμένω να τα δω να συμβαίνουν..Και τότε θα το πάρω απόφαση, και θα προσανατολιστώ αλλού..έχοντας χάσει χρόνο βέβαια
Παράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:08:21 pmΠραγματικά, αν δε δω με τα μάτια μου να γίνονται φάσεις με μια χούφτα άτομα για να μη ξεπεραστεί το 2000, δεν θα με πείσουν για τα εξωπραγματικά σενάρια που έχουν στο μυαλό τους..Μέχρι να συμβούν (και αν), εμένα θα μου φαίνονται αδιανόητα. Πείτε με αφελή, αλλά περιμένω να τα δω να συμβαίνουν..Και τότε θα το πάρω απόφαση, και θα προσανατολιστώ αλλού..έχοντας χάσει χρόνο βέβαιαΚι εγώ το ίδιο... Γνωρίζοντας ότι στην πρωτοβάθμια συνολικά υπάρχουν πολλά κενά, ακόμα κι αν μπορούν να τα μειώσουν με διάφορους τρόπους, δεν μπορώ να φανταστώ ότι τελικά θα πετύχουν τα σχέδια τους για τις 2000 προσλήψεις σύνολο αθμια και βθμια... Πιστεύω όμως πως δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα... Πρέπει να αναμένουμε και τη συνέχεια για να δούμε..