*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 335072 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:27:16 pm »
Πλήρης απογοήτευση...Να βγει τώρα κάποιος και να πει αν θα γίνει β φάση. Που είναι οι αιρετοί; Στα τηλ. λένε οτι δεν ξέρουν, να τσακιστούν κ να μάθουν.  Να μας λένε οτι αγωνίζονται κ είναι δίπλα μας ξέρανε να το λένε. Ας μας πουν κ αυτό να τελειώνουμε, έχουμε ήδη μια κεραμίδα στο κεφάλι μας αντε να'χουμε κι άλλη μία, να ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:44:43 »

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:31:08 pm »
Παιδια ξεχαστε τους αιρετους!
Τον ξεμπροστιασε μια κοπελα το Μπρατη, πριν λιγες μερες, οτι η ΔΟΕ εκανε σιωπηρη συμφωνια με την κυβερνηση προκειμενου να μην αυξηθει το ωραριο στην πρωτοβαθμια, με ανταλλαγμα συγχωνευσεις σχολειων και μειωση αναπληρωτων.

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:31:39 pm »
Προσωπικά έψαξα και βρήκα τα τηλέφωνα των αιρετών στο νομό μου και αύριο θα τους τηλεφωνήσω και θα τους ρωτήσω αν γνωρίζουν τί έπεται. Θα προσπαθήσω να τους πιέσω να μου απαντήσουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και όχι να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Προτείνω να το κάνουμε όλες αυτό! να πιέσουμε!!! Δε ξέρω αν είμαι σωστή σκεφτείτε όμως αν ΟΛΕΣ μας το κάναμε αυτό, όπως κάναμε και στο υπουργείο για τις φάσεις, τι πίεση θα δημιουργούσαμε.. Και μη μου πείτε ότι οι αιρετοί δε συνομιλούν και με "υψηλόβαθμους"... Δεν πάει άλλο... πρέπει να δείξουμε ότι δεν είμαστε παθητικοί θεατές αλλά ενεργοί που το παλεύουμε όπως δύναται ο καθένας!!!!!!

Εγώ renee το έκανα κ μου αρχίσανε τα θα δουμε αν θα γίνει β κύκλος αποσπάσεων και μετά βλέπουμε και βλακείες, στον έναν έκλεισα το τηλ στα μούτρα και ησύχασα, μου το'παιζε κ βαρύ πεπόνι του τύπου τι θές κι εσύ τώρα!!

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:33:43 pm »
Τον ξεμπροστιασε μια κοπελα το Μπρατη, πριν λιγες μερες, οτι η ΔΟΕ εκανε σιωπηρη συμφωνια με την κυβερνηση προκειμενου να μην αυξηθει το ωραριο στην πρωτοβαθμια, με ανταλλαγμα συγχωνευσεις σχολειων και μειωση αναπληρωτων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:44:43 »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:34:41 pm »
Οι αιρετοί πρέπει να μάθουν και να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους!

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:35:41 pm »
Δίκιο έχεις evdokia αλλα τι να πεις? Αν δεν γίνουν μαζικές απεργίες δεν γίνεται τιποτα!Εγω πέρσι πάντως που έκανα απεργίες στην αρχή της χρονιάς ήμουν η μονη στο σχολειο(που συστεγαζομασταν κ με το δημοτικό).Ολοι οι αλλοι τιποτα!!

Αποσυνδεδεμένος JANELA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 01:58:30 pm »
Πήρα σήμερα στο τμήμα διορισμών του υπουργείου να μάθω γιατί πέτξαν 30 νηπιαγωγούς έξω και άλλαξαν τα κενά ( είμαι μια από αυτές β' ανατλ Αττικής) και πολύ ωμά μου είπε ένας προϊστάμενος ήταν πολιτική παρέμβαση έκαναν τη φάση και το απόγευμα έγινε παρεμβολή πολιτική και άλλαξαν.
Αυτά λυπάμαι πολύ που επένδυσα σ' αυτή τη χώρα και πριν 5 χρόνια άφησα μια σίγουρη δουλειά για να ακολουθήσω το όνειρό μου μάλλον πρέπει όσο λυπηρό και να ακούγεται να κλείσω αυτή την πόρτα που λέγεται εκπαίδευση και να ασχοληθώ με κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 02:07:34 pm »
Παιδια εμαθα οτι θα γινει β φαση αυτη την εβδομαδα ή μεχρι το τελος της επομενης!μακαρι να ισχυει! το θεμα ειναι ομως ποσους θα παρουν!

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 02:09:36 pm »
Πήρα σήμερα στο τμήμα διορισμών του υπουργείου να μάθω γιατί πέτξαν 30 νηπιαγωγούς έξω και άλλαξαν τα κενά ( είμαι μια από αυτές β' ανατλ Αττικής) και πολύ ωμά μου είπε ένας προϊστάμενος ήταν πολιτική παρέμβαση έκαναν τη φάση και το απόγευμα έγινε παρεμβολή πολιτική και άλλαξαν.
Αυτά λυπάμαι πολύ που επένδυσα σ' αυτή τη χώρα και πριν 5 χρόνια άφησα μια σίγουρη δουλειά για να ακολουθήσω το όνειρό μου μάλλον πρέπει όσο λυπηρό και να ακούγεται να κλείσω αυτή την πόρτα που λέγεται εκπαίδευση και να ασχοληθώ με κάτι άλλο.

ειναι ανοητοι για να μη πω καμια πιο βαρια κουβεντα εσας επρεπε να σας κρατησουν κ σ αυτο συμφωνουν ολοι οι συναδελφοι...το πρωι σας χρειαζονται κ το βραδυ το παιρνουν πισω!! ντροπη τους! παιζουν με τις ανθρωπινες ψυχες χωρις δισταγμους!!

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 02:10:34 pm »
Παιδια εμαθα οτι θα γινει β φαση αυτη την εβδομαδα ή μεχρι το τελος της επομενης!μακαρι να ισχυει! το θεμα ειναι ομως ποσους θα παρουν!

που το εμαθες;;; εγκυρες πηγες;; ΜΑΚΑΡΙ!

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 02:14:26 pm »

Παιδια το λογικό ειναι να γινει η β φαση γρήγορα γιατι άπειρα σχολεία δεν εχουν προσωπικό!αλλα είπαμε σε αυτη τη χώρα δεν γίνονται τα πράγματα με βάση τη λογική!Παρολα αυτά,  zoi83 η πηγή σου ειναι αξιόπιστη?Κι εγω έμαθα οτι στο Νομό Χαλκιδικής που με ενδιαφέρει εχει πολλα κενα ήδη, αλλα αυτο δεν λέει κάτι!Ξερω οτι πρεπει να πάρουν άτομα, αλλα θα πάρουν άραγε?Ελπιζω πως ναι!Θελω τουλάχιστον να ελπίζω!!

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 02:14:46 pm »

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 02:19:19 pm »
θεωρω οτι ειναι εγκυρη! βεβαια με αυτους τους υπουργους ολα ειναι πιθανα! παντως αν το παρουμε με τη λογικη θα τοποθετησουν τους αποσπασμενους, τους αναπληρωτες και μετα θα δουν παλι τι κενα υπαρχουν τι μπορουν να κρυψουν με αλχημιες και θα βγει η φαση

Αποσυνδεδεμένος liberty

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 02:25:56 pm »
Λοιπόν έχουμε και λέμε νομός Αιτ/νιας :λειτουργικά κενά 56, λειτουργικά υπεράριθμοι 15, α φάση 18.Σίγα που δεν θα βρουν τρόπο να καλύψουν τα υπόλοιπα κενά. >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)